Ο Χρήστος Δάντης έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι» και μίλησε για όλους και για όλα.

Για την επιστροφή του στα νυχτερινά κέντρα είπε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο κόσμος έχει ανάγκη να διασκεδάσει και είναι σημαντικό να τον βοηθήσεις να διασκεδάσει. Για αυτόν τον λόγο επανήλθα στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, από όπου ξεκίνησα, από τις μουσικές σκηνές όπου εμφανιζόμουν μέχρι τώρα».

Για τα μειωμένα κασέ ανέφερε:

«Τα μπουζούκια έπρεπε να ρίξουν τις τιμές τους για να επιβιώσουν. Και τα κασέ των τραγουδιστών έχουν πέσει… Αλλά εγώ δεν έχω λάβει ποτέ τέτοια εξωφρενικά ποσά. Δεν ζήτησα ποτέ παραπάνω χρήματα από αυτά που μπορούσα να φέρω, είναι βασική μου αρχή. Και δεν θέλω να έχει μεγάλη απόκλιση ο μισθός μου από αυτόν των μουσικών μου, είμαι κατηγορηματικός σε αυτό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεχωριστή θέση στην καρδιά του έχουν τα δύο παιδιά του: η δύο ετών Μαριζέτα, που απέκτησε από την τωρινή σύζυγό του, Τζένη Βουτσινού, και ο 14χρονος Χριστόφορος από τον γάμο του με την τραγουδίστρια Κατερίνα Τοπάζη.

«Και τα δύο μου παιδιά ήθελα από μικρά να ακούν καλή μουσική. Έψαχνα και έβρισκα νανουρίσματα, διασκευασμένες μελωδίες από Beatles για παράδειγμα και του Elvis και τους έβαζα να τα ακούν… Και ποιος δεν είναι χαζομπαμπάς και ποιος δεν αγαπάει τα παιδιά του;».

Για το αν θα ήθελε τα παιδιά του να ασχοληθούν με το δικό του επάγγελμα είπε:

«Ο γιος μου ήδη παίζει κιθάρα και τραγουδάει εδώ και 2 χρόνια και είναι και πολύ καλός. Και η μικρή βλέπω τσιμπάει στις μελωδίες. Αλλά αυτή η δουλειά δεν μπορεί να γίνει εργασία όπως την κάναμε εμείς, εκεί φοβάμαι λίγο, αλλάζει η μουσική, μπορεί να την κάνει ο καθένας σπίτι του, οπότε μοιραία φθίνει η δουλειά και θα γίνει χόμπι. Γι’ αυτό προσπαθώ να εξηγήσω στον γιο μου ότι είναι καλό να έχει μια άλλη κύρια, πρωινή δουλειά και να το κάνει σαν χόμπι».

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης