20 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο τις εκπαίδευσης ενηλίκων συμπληρώνουν τα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση και προσφέρουν όλα τους τα προγράμματα με πολύ σημαντικές εκπτώσεις που φτάνουν έως και 50%.

Πάνω από 32.000 σπουδαστές – στο σύνολο τους ενήλικες – έχουν περάσει από τα θρανία των Φροντιστηρίων Ευρωδιάσταση, γεγονός που τα κατατάσσει μεταξύ των πιο δημοφιλών Κέντρων Ξένων Γλωσσών για ενήλικες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ταχύρυθμα προγράμματα Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών, Ισπανικών και Ιταλικών που προσφέρει η Ευρωδιάσταση, δίνουν τη δυνατότητα στους ενήλικες σπουδαστές της να φτάσουν στην απόκτηση αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων ξένων γλωσσών σε πραγματικά σύντομο χρονικό διάστημα.

 
Ιδιαίτερα βοηθητικό για τους ενήλικες σπουδαστές είναι το γεγονός ότι η Ευρωδιάσταση προσφέρει πολλά εναλλακτικά ωράρια στα περισσότερα από τα προγράμματά της, γεγονός που βοηθά τους σπουδαστές της να ταιριάξουν την εκμάθηση της ξένης γλώσσας με τις υπόλοιπες ασχολίες τους. Τα τμήματα συμβαδίζουν και έτσι ο σπουδαστής μπορεί να αλλάξει ωράριο όποτε χρειαστεί χωρίς καμία επίπτωση στη φοίτησή του.

Η πρόσβαση στα Κέντρα Ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση είναι εύκολη από όλες τις περιοχές της Αττικής. Επίσης, σε όποια περιοχή της Ελλάδας και αν μένουν, οι σπουδαστές μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα online (real time).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Web: www.eurodiastasi.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης