Θέλεις να ζήσεις μια μοναδική αγοραστική εμπειρία; Μήπως ψάχνεις για smartphone; Υπάρχει ένα μέρος που θα βρεις το smartphone που φανταζόσουν σε τιμή που δεν περίμενες! Αναζήτησε το στα Public «το σωστό μέρος στη σωστή τιμή». Τα Public συνεχίζουν να προσφέρουν όλα όσα ζητάς στην τιμή που τα θες: στα Public θα βρεις το οκταπύρηνο Lenovo A7000 100€ φθηνότερα από 349€ μόνο με 249€ και σε 24 άτοκες δόσεις.

Με εκπληκτική οθόνη αφής HD 5,5’’ για να παρακολουθείς με άνεση τις αγαπημένες σου ταινίες, φωτογραφίες και βίντεο, βάρος μόλις 140 γραμμάρια για να το έχεις παντού μαζί σου και εξοπλισμένο με οκταπύρηνο επεξεργαστή και τεχνολογία 4G για σερφάρισμα σε απίστευτες ταχύτητες όπου κι αν βρίσκεσαι, το Lenovo A7000 είναι το smartphone που έψαχνες σε απίστευτη τιμή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με κάμερα 8MP που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο όποια αγαπημένη στιγμή κι αν θες να απαθανατίσεις και εμπρόσθια κάμερα 5MP για μοναδικές selfies, το καινούριο smartphone της Lenovo έρχεται και με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο 2 GB RAM και 8GB ROM για να αποθηκεύεις τις αγαπημένες σου δημιουργίες και τραγούδια χωρίς κανένα πρόβλημα!

Απόκτησε το smartphone Lenovo A7000 στα Public τώρα 100€ φθηνότερα μόνο με 249€ και σε 24 άτοκες δόσεις ή με 29€ με σύνδεση στο πρόγραμμα WIND Triple Play! Θα το βρεις σε δύο χρώματα: λευκό και μαύρο που ολοκληρώνουν τέλεια το κομψό design του!

Και μην ξεχνάς ότι στα Public μπορείς να βρεις το απόλυτο Service Pack προσαρμοσμένο στις ανάγκες σου για να μην ανησυχείς για τίποτα αφού μέσα από τη γκάμα υπηρεσιών Safety Net απολαμβάνεις επέκταση εγγύησης. Επιπλέον, στα Public θα βρεις υπηρεσίες Authorized Service σε προσιτές τιμές από εξειδικευμένους τεχνικούς σε 45 καταστήματα. Βρες τον δικό σου εξειδικευμένο τεχνικό σε ένα κατάστημα Public δίπλα σου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επισκέψου τώρα ένα κατάστημα Public ή το public.gr, ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες και επίλεξε αυτή που καλύπτει τις ανάγκες σου!

«Public, το σωστό μέρος για το νέο σου smartphone»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης