Η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου πακέτου (bundle) PS4 με το παιχνίδι Destiny, το οποίο θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 9/9/2014.

Το αποκλειστικό Bundle που θα διατίθεται από τις 9/9 θα περιέχει το PS4 500GB Jet Black, το παιχνίδι Destiny σε δίσκο Blu-ray και μία δοκιμαστική συνδρομή PS Plus ενός μήνα , για να ανακαλύψετε όλο το online περιεχόμενο. Το PlayStation αποτελεί την καλύτερη πλατφόρμα για να βιώσεις το Destiny, αφού έρχεται με αποκλειστικό περιεχόμενο μόνο για PS4 και PS3.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το PlayStation 4 συμπληρώνει ήδη 9 μήνες επιτυχημένης κυκλοφορίας της κονσόλας νέας γενιάς στις 13 Δεκεμβρίου 2013 και έρχεται ακόμη πιο δυναμικά τώρα σε συνδυασμό με το Destiny να προσφέρει καινούργιο αποκλειστικό περιεχόμενο για αξέχαστες περιπέτειες και gaming εμπειρία υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών.

Η έκδοση του Destiny για PS4 και PS3 περιέχει μοναδικό περιεχόμενο και υλικό που θα βρείτε στην τοποθεσία http://blog.eu.playstation.com/2014/06/16/destinys-playstation-exclusive-content-detailed/ .

###

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με τη Sony Computer Entertainment Inc.

Αναγνωρισμένη ως παγκόσμια ηγέτιδα και υπεύθυνη για την εξέλιξη των ψηφιακών συστημάτων οικιακής ψυχαγωγίας, η Sony Computer Entertainment Inc. (SCEI) κατασκευάζει, διανέμει και εμπορεύεται το φορητό σύστημα ψυχαγωγίας PSP® (PlayStation®Portable), το σύστημα ψυχαγωγίας PlayStation®3 (PS3®), το φορητό σύστημα ψυχαγωγίας PlayStation®Vita (PS Vita) και το σύστημα ψυχαγωγίας PlayStation®4.

Η SCEI έφερε επανάσταση στο χώρο της οικιακής ψυχαγωγίας παρουσιάζοντας το PlayStation το 1994. Το PlayStation 2 ενίσχυσε περαιτέρω την «κληρονομιά» του PlayStation ως το επίκεντρο της οικιακής ψυχαγωγίας. Το PSP είναι ένα φορητό σύστημα ψυχαγωγίας, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν 3D παιχνίδια, με υψηλής ποιότητας βίντεο και υψηλής πιστότητας στερεοφωνικό ήχο. Το PS3 είναι ένα αναβαθμισμένο σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας, ενσωματώνοντας τον πανίσχυρο Cell Broadband Engine και τους επεξεργαστές RSX.

To PS Vita είναι το απόλυτο σύστημα φορητής ψυχαγωγίας, το οποίο προσφέρει έναν επαναστατικό συνδυασμό προηγμένου gaming και κοινωνικής δικτύωσης. Το PlayStation®4 επαναπροσδιορίζει το διαισθητικό και πλούσιο gameplay με πανίσχυρα γραφικά και ταχύτητες, έξυπνη εξατομίκευση και ενσωμάτωση της κοινωνικής δικτύωσης. Το PSNSM, τμήμα του οποίου είναι και το PlayStation®Store, προσφέρει ανεπανάληπτες εμπειρίες online gaming στους κατόχους PlayStation. Η SCEI προσφέρει επίσης την εμπειρία του PlayStation® σε ανοιχτά λειτουργικά συστήματα μέσω του PlayStation®Mobile, μιας πλατφόρμας για όλες τις συσκευές.

Με έδρα το Τόκυο της Ιαπωνίας, η SCEI, μαζί με τις θυγατρικές της εταιρείες Sony Computer Entertainment America LLC., και Sony Computer Entertainment Europe Ltd., και τις τοπικές εταιρείες Sony Computer Entertainment Japan και Sony Computer Entertainment Asia αναπτύσσει, παράγει, εμπορεύεται και διανέμει συσκευές και λογισμικό και διαχειρίζεται την αδειοδότηση προγραμμάτων σε συνεργαζόμενες εταιρείες για τις πλατφόρμες της στις αντίστοιχες αγορές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα PlayStation, PSP, PS3 και DUALSHOCK είναι σήματα κατατεθέντα της Sony Computer Entertainment Inc. Το PS4 είναι σήμα κατατεθέν της ίδιας εταιρείας.
Τα ARM και Cortex είναι σήματα κατατεθέντα της ARM Ltd.
Το Bluetooth® (λεκτικό και λογότυπος) ανήκουν στη Bluetooth SIG, Inc. και χρησιμοποιούνται από τη Sony Computer Entertainment Inc. έπειτα από σχετική αδειοδότηση.
Όλα τα άλλα σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα του PlayStation μπορείτε να βρείτε στο www.playstation.com.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης