Φίλες και φίλοι αναγνώστες του zougla.gr, όπως έχετε ήδη διαπιστώσει, μπήκαμε σε διαδικασία αλλαγών του μηχανισμού λειτουργίας και εμφάνισης της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι αλλαγές αυτές ικανοποίησαν ορισμένους και άλλους όχι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σεβόμενοι τις επιλογές και τις συνήθειές σας, στο αμέσως επόμενο διάστημα θα τις ολοκληρώσουμε με γνώμονα τις δικές σας παρατηρήσεις. Είναι ειλικρινά συγκινητικός ο τρόπος με τον οποίο ανταποκριθήκατε κατά τη διάρκεια των αλλαγών, υποδεικνύοντας τόσο στο τεχνικό τμήμα όσο και στη διεύθυνση λεπτομέρειες, τις οποίες θα χρειαζόμασταν μεγάλο χρονικό διάστημα να συνειδητοποιήσουμε.

Να είσαστε σίγουροι ότι θα ληφθούν όλες υπ’ όψιν. Στα επόμενα εικοσιτετράωρα θα ολοκληρωθούν οι τροποποιήσεις εκείνες που όχι μόνο δεν θα ανατρέψουν τις συνήθειές σας και το γνώριμο περιβάλλον της ηλεκτρονικής «ζούγκλας», αλλά θα το ενισχύσουν, για να απολαμβάνετε με ταχύτητα και άνεση το μέσον το οποίο από τις πρώτες ημέρες ύπαρξής του εκτοξεύσατε στην κορυφή του ιντερνετικού γίγνεσθαι.

Σε λίγες ώρες από τώρα η ηλεκτρονική έκδοση της «ζούγκλας» φορώντας τα καλά της θα έχει πάρει τη μορφή που απαιτείται, ούτως ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα στον όγκο της ενημέρωσης, την ταχύτητα και την αξιοπιστία που της αρμόζουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από όλους εμάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για την κατανόηση και το ενδιαφέρον που επιδείξατε.

PS: Είναι αυτονόητο ότι αναμένουμε τις παρατηρήσεις, τα σχόλια και τις υποδείξεις σας για τις όποιες διορθώσεις στο e-mail και το τηλεφωνικό κέντρο του zougla.gr.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης