Διαβάστε στην εφημερίδα ΧΩΝΙ που κυκλοφορεί:

Καμίνης-Σόρος: 4,3 εκατ. ευρώ τους φέρνουν πιο κοντά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα χρήματα ξεκινούν (κυρίως) από τη Νορβηγία. Περνούν μια βόλτα από την Κύπρο, αφού πάρουν μια μυρωδιά και από Ελβετία. Και καταλήγουν στο κέντρο της Αθήνας, μέσω μιας συνεργασίας του Δήμου με το ίδρυμα Σορός και πέντε ΜΚΟ…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΕΡΓΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ στο ΧΩΝΙ αυτής της Κυριακής

Οι γύπες επιστρέφουν στην Ελλάδα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΕΚΘΕΣΗ-ΣΟΚ στο ΧΩΝΙ: Ποιες ξένες τράπεζες έχουν ήδη προσφύγει κατά της χώρας μας και απαιτούν τεράστια ποσά

Κερδοσκοπικά funds σέρνουν την Ελλάδα στα διεθνή δικαστήρια και ζητούν αποζημιώσεις εκατομμυρίων ευρώ από το «εθελοντικό» PSI του Βενιζέλου. Αν κερδίσουν, τα χρήματα που θα τους πληρώσουμε θα προέλθουν -φυσικά…- από νέα μέτρα!

Έκθεση-σοκ, την οποία συνέταξαν δύο ομάδες διεθνών εμπειρογνωμόνων και δημοσιεύει Το ΧΩΝΙ αυτή την Κυριακή, περιγράφει αναλυτικά τις αιμοσταγείς πρακτικές που χρησιμοποιούν τα hedge funds για να γλεντήσουν πάνω στα αποστεωμένα από την κρίση «κουφάρια» της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ισπανίας.

Το μεγάλο σκάνδαλο καταγράφεται μετά το PSI, όταν οι κερδοσκόποι συνέχισαν να αγοράζουν ελληνικό χρέος (συνολικού ύψους 50 δισ. ευρώ) γνωρίζοντας ότι παρέμεναν ασφαλείς, αφού τα χρήματά τους προστατεύονταν από 39 διμερείς επενδυτικές συμφωνίες που είχε υπογράψει η ελληνική κυβέρνηση!

Και όλα αυτά την ώρα που τα ασφαλιστικά ταμεία, τα ιδρύματα και οι ελληνικοί οργανισμοί καταληστεύονταν από την κυβέρνηση, που βάφτιζε τα αποθεματικά τους (ελληνικά λεφτά) ως «χρέος» για να τα κουρέψει την επόμενη μέρα.

Θυμηθείτε ότι όσα έχασαν οι τράπεζες τα πήραν ως «ανακεφαλαιοποίηση». Δεν έχασαν.

Και οι κερδοσκόποι κέρδισαν.

Μια ελίτ επενδυτικών και δικηγορικών εταιρειών θησαυρίζει από τη διαχείριση των διμερών επενδυτικών συμφωνιών.

Οι μόνοι που έχασαν είναι οι μικροομολογιούχοι και τα ασφαλιστικά μας ταμεία.

Και ο Βενιζέλος ακόμη πανηγυρίζει…

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Έλληνας σκλάβος!

«Γιαλαντζί» αντίσταση από την κυβέρνηση στην τρόικα για την ενοικίαση εργαζομένων. Το ΧΩΝΙ αποκαλύπτει ότι τα έχουν ήδη ψηφίσει όλα μόνοι τους!

Η κυβέρνηση βγαίνει και μιλάει για τις δήθεν «πρωτοφανείς απαιτήσεις της τρόικας» σχετικά με τις εταιρείες που θα νοικιάζουν εργαζόμενους χωρίς κανένα δικαίωμα σε αποζημιώσεις. Οι υπουργοί μάς λένε ότι «κάνουν αντίσταση» στον παραλογισμό της τρόικας, αλλά Το ΧΩΝΙ αποκαλύπτει ότι τα έχουν ήδη ψηφίσει όλα αυτά από μόνοι τους!

Το νέο τοπίο εργασιακής σκλαβιάς είναι ήδη ψηφισμένη πραγματικότητα!

Έδωσαν 19 εκατ. ευρώ επιχορήγηση για μια θέση εργασίας για 3 μήνες!

Μας είπαν ότι με την πράσινη ανάπτυξη θα πολεμήσουν την ανεργία. Το ΧΩΝΙ αποκαλύπτει ότι το Σεπτέμβριο του 2013 έδωσαν επιχορήγηση 19,1 εκατ. ευρώ σε αιολικό πάρκο στην Αρκαδία, το οποίο θα δημιουργήσει 1 θέση εργασίας για τρεις μήνες! Το Δεκέμβριο του 2013 έδωσαν στον ίδιο επιχειρηματία 3,6 εκατ. για πάρκο στη Λακωνία προκειμένου να δημιουργήσει 2 θέσεις!

Ποιο ποτάμι; Ο οχετός του Νίκου Δήμου («φίλου» του Σταύρου Θεοδωράκη)

Το δήθεν νέο «Ποτάμι» και ο… φίλος του Σταύρου Θεοδωράκη Νίκος Δήμου, που έχει γράψει (στο lifo.gr) ότι η Ελλάδα είναι «μια χαβούζα με βοθρολύματα, που ζέχνει εκατοντάδες χιλιόμετρα γύρω και μολύνει όλη την Ευρώπη», ότι είναι θράσος μας που τα βάζουμε με την τρόικα, ότι η Ρεπούση «κάνει άγια δουλειά», ενώ πρόσφατα δήλωσε πως τα Σκόπια πρέπει να ονομαστούν Μακεδονία και ότι χαίρεται που το «Ποτάμι» δεν έχει ιδεολογία! Το ΧΩΝΙ σκιαγραφεί την προσωπογραφία του φίλου του Σταύρου, για να ξέρουμε ότι οι «νέοι» που μας πλασάρουν έχουν πολύ παρελθόν…

Tέλος, οι αποκαλύψεις του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τις στημένες συνεντεύξεις του Σταύρου Θεοδωράκη…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης