Μπορεί ο τελικός του Dancing with the stars να είχε εντυπωσιακές χορογραφίες και θεαματικά εφέ, μπορεί να χόρεψαν άπαντες, όμως ο τηλεοπτικός χρόνος, η διάθεση ή η πίεση της παρουσιάστριας και ο χορηγός που ως «χρήμα» ασκούσε τη δική του εξουσία την έκαναν να ολισθήσει, ηθελημένα ή άθελά της, σε μια συμπεριφορά αν μη τι άλλο προσβλητική.

Ο σκοπός του συγκεκριμένου παιχνιδιού είναι η συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπικό σκοπό, τουλάχιστον έτσι γνωρίζουμε, έστω και αν πολλές φορές έχουν υπάρξει φωνές που καταμαρτυρούν το αντίθετο. Στα πλαίσια λοιπόν αυτά στον τελικό του παιχνιδιού είχαν κληθεί η πρόεδρος του «Κάνε μια ευχή», στο οποίο θα πάνε και τα χρήματα, καθώς και ένα από τα παιδιά που έχουν ζητήσει και έχει εκπληρωθεί για εκείνα η ευχή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τη σύντομη τοποθέτηση της προέδρου, ήρθε η σειρά να μιλήσει για την προσωπική του εμπειρία και ο «μικρός ήρωας» ο Χρήστος. Όμως ο τηλεοπτικός χρόνος και αέρας ήταν για αυτόν περιορισμένος και τόσο ασφυκτικός που ζητώντας από την παρουσιάστρια ένα λεπτό για να ολοκληρώσει τη δραματική του εμπειρία και να ευχαριστήσει τους φίλους και τους γιατρούς που τον βοήθησαν, εισέπραξε ένα χειροκρότημα, ως μια πιο καλυμμένη φίμωση.

Στη συνέχεια, το επείγον της περίστασης επέβαλλε να γίνει τηλεοπτικό διάλειμμα και να προωθηθεί ο χορηγός, προϊόν ομορφιάς με πρωταγωνίστρια την παρουσιάστρια. Για τη διάρκεια διεξαγωγής του τηλεοπτικού σόου δεν θα γίνει λόγος, αφού ήταν μάλλον η μέγιστη δυνατή. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι σ’ ένα τόσο μεγάλης διάρκειας θέαμα, δεν μπορούσε να χωρέσει η μαρτυρία ενός «ήρωα» όπως τον αποκάλεσαν, ενώ στην ουσία για αυτό το σκοπό είχε γίνει το σόου.

Φυσικά το ατόπημα της παρουσιάστριας έγινε γρήγορα αντιληπτό, προκαλώντας τεράστιες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λαμβάνοντας όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χρήστος vs Χορηγός σημειώσατε 2.

Επιμέλεια: Σοφία Χρονοπούλου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης