Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου ανακοινώνει με βαθιά θλίψη την απώλεια του συναδέλφου και μέλους του, Κώστα Αριδάκη, που «έφυγε» χθες βράδι ξαφνικά, σε ηλικία 64 ετών.

Ο Κώστας Αριδάκης γεννήθηκε το 1953, στην Ελευσίνα, όπου και διέμενε όλα τα χρόνια της ζωής του. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα από την εφημερίδα «ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ», αρχικά ως ανταποκριτής στην Ελευσίνα. Στη συνέχεια, εργάστηκε στις εφημερίδες «Ελευθεροτυπία», «Αθλητική Ηχώ», «Φίλαθλο», «Sportime» και «Αθηναϊκή». Το 1988 εντάχθηκε στο δυναμικό της ΕΡΤ, αρχικά στην ΕΡΑ4 και από τον Μάιο του 1993 στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, όταν και ιδρύθηκε το δημόσιο αθλητικό ραδιόφωνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το πάθος και την εργατικότητά του, η συνεισφορά του στα προγράμματα και τις μεταδόσεις της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ψυχή της οποίας και υπήρξε, ήταν πολύτιμη. Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρξε εκ των παρουσιαστών της εκπομπής «Τρίτο Μάτι». Στη διετία του «μαύρου» της ΕΡΤ (2013-2015), εργάστηκε στην ΕΡΤΟΠΕΝ, βοηθώντας σημαντικά να μείνει ζωντανή η «φωνή» της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, με την οποία τόσο πολύ είχε ταυτιστεί.

Συναδελφικός, αγαπητός, με διάθεση προσφοράς και συνεργασίας, ο Κώστας Αριδάκης άφησε το δικό του στίγμα στην αθλητική δημοσιογραφία.

Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ αποχαιρετά έναν εξαίρετο συνάδελφο και απευθύνει τα πιο θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί αύριο, Πέμπτη 1η Ιουνίου και ώρα 17:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ελευσίνας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης