Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό της Κύπρου «ΚΛΙΚ FM» έδωσε η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων του ΑΝΤ1 Κατερίνα Γκαγκάκη. Η ίδια μίλησε για το Dancing with the stars 4 ,για το Your face sounds familiar,αλλά  και τις φήμες θέλουν την Μαρία Μπεκατώρου να αναλαμβάνει παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του καναλιού.  

«Όσοι πίστευαν πως αυτό το μοτίβο χωρίς αποχώρηση και με πιο ζεστό περιβάλλον θα “έπιανε”, είχαν δίκιο», ενώ για τις φήμες που υπάρχουν για δεύτερο κύκλο του πετυχημένου show δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι μια απόφαση για δεύτερο κύκλο δεν έχει παρθεί. Αυτό θα παρά ήταν μακροπρόθεσμο πλάνο. Εδώ δεν έχει αποφασιστεί ποια σόου θα βγουν πολύ πιο άμεσα από αυτό, δηλαδή τον Οκτώβριο. Θεωρώ δεδομένο και αυταπόδεικτο, όμως, για τους ανθρώπους του προγράμματος πως το συγκεκριμένο σόου είχε επιτυχία. Όταν συζητάμε πως θα έρθει Dancing With The Stars 4, Your Face Sounds Familiar 2 θα πρέπει σίγουρα να γίνει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Κατερίνα Γκαγκάκη αναφέρθηκε και για τον αν θα δούμε στους τηλεοπτικούς  δέκτες τον τέταρτο κύκλο του DWTS4: «Ας είμαστε καλά και η αγορά σε δεδομένα τέτοια. Βέβαια, τα σόου έχουν φτάσει σε τέτοια κόστη ώστε να είναι υλοποιήσιμα. Πλέον βγαίνουν κανονικότατα. Λέμε όλοι ότι η τηλεόραση είναι ακριβή, η εικόνα μπορεί να είναι πλούσια, αλλά πλέον γίνεται. Θα ξέρουμε επίσημα μέσα στο επόμενο 15ημερο για το Dancing With The Stars 4, αλλά είμαστε πολύ κοντά στο να γίνει σίγουρα».

Για το αν θα παρουσιάσει τον Πρωινό Καφέ η Μαρία Μπεκατώρου η ίδια τόνισε: «Η Μαρία  ήταν καταπληκτική. Νομίζω ότι ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία του σόου. Έχω διαψεύσει ήδη κατηγορηματικά πως θα δούμε κάποια στιγμή την αναβίωση του Πρωινού Καφέ. Δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα.

Το αν θα ξαναμπεί κάποιος ,βέβαια  σε πρωινή ζώνη έχει τεράστια ερωτηματικά και, από ότι έχει συζητηθεί το τελευταίο διάστημα, δεν είναι από τις προτεραιότητές μας. Αν με ρωτάτε αν θα προσπαθήσει να βρεθεί ρόλος για τη Μαρία, σας απαντάω “ναι”, αλλά το πρωινό δεν είναι μονόδρομος. Δεν είναι απαραίτητο ότι η Μαρία θα κάνει πρωινό και τίποτα άλλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μεγαλύτερη επιτυχία του ΑΝΤ1 αυτή τη σεζόν είναι η Μαρία Μπεκατώρου και προφανέστατα θα κάνει κάτι άλλο με την πρώτη ευκαιρία. Δεν θα δημιουργηθεί, όμως, ζώνη για εκείνη που υπό άλλες συνθήκες δεν θα υπήρχε».

Ενώ για τις εκπομπές Ράδιο Αρβύλα και ΟΛΑ ανέφερε ότι η συνεργασία τους θα συνεχιστεί κανονικά την σεζόν 2013- 2014 και ότι υπάρχει περίπτωση τον Θέμο Αναστασιάδη να τον  βλέπουμε με περισσότερες εκπομπές ανά εβδομάδα.

Επιμέλεια: Βασίλης Τζωρτζίνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης