Για «οργανωμένη απόπειρα φίμωσης που προέρχεται από ακροδεξιές ομάδες» καταγγέλλουν οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας Pheme.gr.

Όπως σημειώνουν, σε διάστημα τριών ημερών, «το διαδικτυακό μέσο δέχθηκε δυο κακόβουλες επιθέσεις, που είχαν ως στόχο να το θέσουν εκτός λειτουργίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξηγούν ότι η πρώτη «επίθεση» σημειώθηκε τη Δευτέρα, οπότε επί πέντε ώρες είχε πάψει να εκπέμπει, και η δεύτερη έγινε σήμερα, Τετάρτη, το πρωί, και βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς έκτοτε δεν έχει ακόμη καταστεί δυνατό να επαναλειτουργήσει.

«Με αλλεπάλληλα υβριστικά και απειλητικά μηνύματα πίστεψαν ότι θα μας αποτρέψουν από το να στηλιτεύσουμε το ρατσιστικό πογκρόμ που έχουν εξαπολύσει σε βάρος των μεταναστών και όσων εκφράζουν αντίθετη από τη δική τους άποψη» σημειώνουν οι υπεύθυνοι του Pheme.gr και προσθέτουν: «Προφανώς, θεώρησαν ότι με τη δημοσιοποίηση των θέσεων, που εξέφρασε ο Μητροπολίτης Σιατίστης, Παύλος, σε βάρος της μισαλλοδοξίας, που ενδημεί τούτο τον καιρό, ξεχείλισε το ποτήρι και θέλησαν να λάβουν τα μέτρα τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης