Δέκα διαχρονικές επιτυχίες του Μίμη Πλέσσα που ένωσαν τρεις γενιές Ελλήνων, παρουσιάζονται με μια «τζαζ αντίληψη» από την αμερικάνικη εταιρεία Emarel Music (www.emarelmusic.com) που εδρεύει στη Νέα Υόρκη.

«We Two» λέγεται το album που παρουσιάστηκε στο Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Ελληνικής Μόνιμης Αντιπροσωπείας στον ΟΗΕ.

Το «We Two» είναι μία παραγωγή του Χρήστου Ραφαηλίδη, Έλληνα βιμπραφωνίστα που γεννήθηκε στην Κοζάνη και διαμένει τα τελευταία 20 χρόνια στη Νέα Υόρκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O δίσκος περιέχει 10 από τα ωραιότερα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα, ερμηνευμένα από τον ίδιο τον συνθέτη στο πιάνο και τον Χρήστο Ραφαηλίδη στο βιμπράφωνο.

Στην παρουσίαση παρευρέθηκε αρκετός κόσμος και ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν πολλοί ξένοι διπλωμάτες των Ηνωμένων Εθνών, οι προξενικές αρχές της Ελλάδας και της Κύπρου, δημοσιογράφοι και ομογενείς.

Τους παρευρισκόμενους χαιρέτισε με μαγνητοσκοπημένο μήνυμα ο Μίμης Πλέσσας, ενώ ο Χρήστος Ραφαηλίδης μαζί με τον πιανίστα Πάνο Χρυσοβέργη ερμήνευσαν κομμάτια από τον δίσκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την τεχνική επιμέλεια του δίσκου είχε ο Χρήστος Κοσμάς και τη φωτογράφιση έκανε ο Αλέξανδρος Λαμπροβασίλης.

Παρακολουθήστε τι είπε ο Χρήστος Ραφαηλίδης στη Λουκίλα Καρρέρ και τη Λίτσα Θεοφάνους στην τηλεόραση της Ζούγκλας και στην εκπομπή «Με το Λι και με το Λάμδα»:

Επιμέλεια: Λουκίλα Καρρέρ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης