ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ LIVE ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι νέοι συγκλονιστικοί διάλογοι για τις διαδρομές του μαύρου χρήματος από τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων και ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, θα παρουσιαστούν απόψε (23.30 Extra 3) στην τηλεοπτική εκπομπή «Ζούγκλα» με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Ο Άκης και ο Σμπώκος συζητούν σε έντονο ύφος για τις μίζες λίγο πριν συλληφθούν. Ο πρώην υπουργός ζητεί μετ’ επιτάσεως από τον συνεργάτη του χρήματα… Κλεμμένα χρήματα. Όλοι οι διάλογοι της ντροπής μόνο στη «Ζούγκλα» που κατάφερε να εξασφαλίσει όλο το υλικό των 2,5 και πλέον ωρών.

Επίσης, σήμερα, θα προβληθεί ρεπορτάζ που ανατρέπει τα μέχρι στιγμής δεδομένα για την πολύκροτη υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου και τη λίμνη Βιστωνίδα. Όλα τα ιστορικά στοιχεία και ένα έγγραφο-φωτιά δίνουν άλλη διάσταση στο σκάνδαλο. Ποια πρόσωπα και γιατί ενεπλάκησαν στο σκάνδαλο; Ποιες ήταν οι πολιτικές σκοπιμότητες λίγο πριν τις εκλογές;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Tα νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τις υποθέσεις που απασχολούν έντονα την κοινή γνώμη θα παρουσιάζονται με εκτενή ρεπορτάζ στην τηλεοπτική «Ζούγκλα» και «Κίτρινος Τύπος» και θα αναρτώνται στο zougla.gr. 


Παρακολουθήστε απόψε στις 23.30 την εκπομπή «Ζούγκλα» από το EXTRA 3 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μέσω του OTETV σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα η εκπομπή θα μεταδίδεται ζωντανά στην τηλεόραση της Ζούγκλας.

Κατά τη διάρκειά της έχετε τη δυνατότητα να αποστέλετε e-mail: kitrinostypos@zougla.gr εάν θέλετε η άποψη, το σχόλιο ή η καταγγελία σας να φτάσουν στο στούντιο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης