Στο Pick & Roll της Τρίτης 5 Μαΐου (21.00, OTE SPORT 4HD), ο αντιπρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής του ΝΒΑ Εurope, Μπεν Μορέλ μιλάει για την ιδιαίτερη αγάπη των Ελλήνων φίλων του μπάσκετ στο ΝΒΑ, ενώ παράλληλα απαντάει στο ερώτημα της ενοποίησης των κανονισμών μεταξύ του Ευρωπαϊκού και του Αμερικανικού μπάσκετ.

Επίσης, ο ηθοποιός Άκης Σακελλαρίου, φανατικός φίλος του Άρη από την εποχή του Γκάλη και του Γιαννάκη, δίνει συνέντευξη στον Κυριάκο Κουρουτσαβούρη και εξηγεί γιατί το μπάσκετ άλλαξε την ψυχοσύνθεση των Ελλήνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τίμπορ Πλέις της Μπαρτσελόνα αποκαλύπτει στον Άρη Μπάρκα τα μελλοντικά του σχέδια και το «ειδύλλιο» με τους Γιούτα Τζαζ, ενώ μια σπουδαία μορφή από το παρελθόν του γερμανικού μπάσκετ, ο Ντέτλεφ Σρεμπφ, αναπολεί τις μονομαχίες του με την Εθνική Ελλάδας.

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν επίσης τη συνέντευξη του Μάικ Μπρέναν στον Θανάση Ασπρούλια. Ο προπονητής του American University αποκαλύπτει τα μυστικά της περίφημης «επίθεσης του Πρίνστον» (Princeton offense), την οποία χρησιμοποιούν αρκετές ομάδες του ΝΒΑ.

Καλεσμένος στο στούντιο του Pick & Roll θα είναι ο διεθνής μπασκετμπολίστας του Αρκαδικού Νίκος Χατζής, με αφορμή την άνοδο της ομάδας του στην Α1, ενώ ζωντανά από την Καβάλα, θα μιλήσει ο Γιάννης Τζήμας, προπονητής της Καβάλας, η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην Α2 και επιστρέφει στην Α1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα αυτά το βράδυ της Τρίτης, στο Pick & Roll με τον Βασίλη Σκουντή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης