Τoν Πρόεδρο της Ένωσης Ζακυνθίων κ. Διονύση Κονιτόπουλο φιλοξένησαν η Λουκίλα Καρρέρ και η Λίτσα Θεοφάνους στην τηλεόραση της Ζούγκλας και την εκπομπή «Με το Λι και με το Λάμδα».

«Πεντακόσιοι χορωδοί απ’ όλα τα Επτάνησα θα βρεθούν στη σκηνή του Ηρωδείου την Παρασκευή 4 Ιουλίου, για να γιορτάσουν τα 150 χρόνια από την Ένωση της Επτανήσου με την Ελλάδα (21/5/1864) .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτήν την εκδήλωση θά ερμηνεύσουν, μεταξύ άλλων, τον «Ύμνο εις την Ελευθερίαν» του Σολωμού και του Μάντζαρου – δίνοντάς μας έτσι μια σπάνια ευκαιρία να ακούσουμε επιτέλους ολοκληρωμένο τον εθνικό μας ύμνο αφού θα ερμηνεύσουν και τις 154 στροφές και όχι μονον τις πρώτες που έχουμε μάθει να ακούμε» είπε ο κ.Κονιτόπουλος

«Αυτό θα γίνει για πρώτη φορά» συμπλήρωσε . «Τη συναυλία θα διευθύνει ο Ιάκωβος Κονιτόπουλος, Ζακύνθιος συνθέτης, εκπαιδευτικός και γενικός γραμματέας της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και υπάρχουν ακομα διαθέσιμα εισιτήρια. Κάνουμε έκκληση να γεμίσει το Ηρώδειο !!!»είπε τέλος ο κ.Κονιτόπουλος.

Ακούστε την εκπομπή:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης