Για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάζεται μια εκπομπή στην αλβανική γλώσσα.

Κάθε Κυριακή θα προβάλλεται μια αυτοσχεδιαστική, ωριαία εκπομπή αποκλειστικά για μετανάστες από την Αλβανία που ζουν και εργάζονται σε όλον τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για μια εκπομπή με καυστική σάτιρα για τα θέματα της επικαιρότητας που απασχολούν την κοινή γνώμη σε Αλβανία και Ελλάδα αλλά και με διευρυμένη θεματολογία, την οποία θα επιλέγουν οι δυο παρουσιαστές με γνώμονα το χιούμορ και την προσωπικότητά τους.

Το Internet ως μέσο τούς εκφράζει απόλυτα γιατί είναι το πιο σύγχρονο είδος επικοινωνίας, με τη μεγαλύτερη καλλιτεχνική ελευθερία από κάθε άλλο μέσο της εποχής μας.

Η εκπομπή θα επικεντρώνεται στις κοινές αξίες των δύο λαών. Ο Κώστας και η Γιούλη, έχοντας ξεκινήσει οι ίδιοι ως μετανάστες, γνωρίζουν τις ανάγκες για ενημέρωση όλων των Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα. Mέσω της εκπομπής θα προσφέρονται χρήσιμες πληροφορίες αναφορικά µε την ελληνική μεταναστευτική πολιτική και ό,τι συμβαίνει σε Αλβανία και Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φιλοδοξία της εκπομπής είναι να δημιουργηθεί ακόμα µια γέφυρα επικοινωνίας, πλήρως προσανατολισμένη στο να αναδεικνύει όλες τις κοινωνικές άξιες που μας ενώνουν.

Συντονιστείτε στην εκπομπή «Αλβανοί του Κόσμου», αυτήν την Κυριακή στις 20:00-21:00, που θα μεταδοθεί από την Τηλεόραση της Ζούγκλας.

Οι πρωταγωνιστές αυτή την Κυριακή είναι:


Η Μεγάλη Κυρία του Αλβανικού Θεάτρου κ. Μαργαρίτα Τζέπα, η όποια μιλάει για τη ζωή της και τις εμφανίσεις της στην αρχαία Επίδαυρο, που την έκαναν να νιώθει ευλογημένη και τυχερή.

Καλεσμένος στο στούντιο θα είναι ο κ. Μίχο Γκίνι, κριτής και συγγραφέας, ο οποίος θα μιλήσει για το καινούργιο του βιβλίο.

Στο ρεπορτάζ για τα καταστήματα «One Stop Shop» ή αλλιώς τα λεγόμενα «Μίας Στάσης», ο κ. Γαβριήλ Ιωαννίδης μιλά για τον τρόπο λειτουργίας τους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης