Ο καθοριστικός αγώνας του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ για την πρόκριση στους 16 του UEFA Europa League και τα σούπερ ντέρμπι Άρσεναλ-Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους-Μπάγερν Μονάχου για την φάση των «16» στο UEFA Champions League κλέβουν την παράσταση αυτή την εβδομάδα στα κανάλια OTE SPORT του OTE TV.

UEFA Champions League

Σήμερα Τρίτη 23 Φεβρουαρίου, όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης έχει το δίλημμα… Άρσεναλ-Μπαρτσελόνα ή Γιουβέντους-Μπάγερν. Ο OTE TV προσφέρει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να απολαύσουν και τους δύο αγώνες. Η κάλυψη των ντέρμπι αρχίζει από τις 20.00 στην εκπομπή UEFA Champions League Show με τους Τάσο Κολλίντζα, Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο, όπου θα υπάρχει ψηφιακή ανάλυση των 4 “μονομάχων”, αφιερώματα στα ματς που έχουν δώσει στο παρελθόν και συνέντευξη του άσου της Μπαρτσελόνα, Ιβάν Ράκιτιτς. Καλεσμένος στο στούντιο του OTE TV θα είναι ο πρώην προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα και του Πλατανιά, Γιάννης Χριστόπουλος. Καθ’ όλη τη διάρκεια, θα υπάρχει live σύνδεση με τους απεσταλμένους του OTE TV, Χρήστο Σωτηρακόπουλο στο Λονδίνο και Σωτήρη Κωσταβάρα στο Τορίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 21.45 θα μεταδοθούν αποκλειστικά στον OTE TV οι αγώνες Άρσεναλ-Μπαρτσελόνα (OTE SPORT 1HD) και Γιουβέντους-Μπάγερν (OTE SPORT2HD). Αμέσως μετά το τέλος των αναμετρήσεων θα συνεχιστεί η εκπομπή UEFA Champions League Show με όλο το ρεπορτάζ, την ψηφιακή ανάλυση των κρίσιμων φάσεων και τα highlights από την αγωνιστική δράση.

Επίσης, την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, ο πρώτος αγώνας στην φάση των 16 του UEFA Champions League διεξάγεται μεταξύ Ντιναμό Κιέβου και Μάντεστερ Σίτι (OTE SPORT 1HD), ενώ αμφίρροπη μάχη αναμένεται στην Ολλανδία όπου Αϊντχόφεν και Μάντσεστερ Σίτι (21.45, OTE SPORT 2HD) θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για πρόκριση στους 8 της διοργάνωσης. Και τις 2 ημέρες αγωνιστικής δράσης, η κάλυψη αρχίζει στις 20.00 στο OTE SPORT 2HD στην εκπομπή «UEFA CHAMPIONS LEAGUE SHOW», ενώ μετά τη λήξη των αναμετρήσεων η συνέχεια της εκπομπής υπόσχεται να μεταφέρει όλα τα σημεία «κλειδιά» που έκριναν τα αποτελέσματα των αγώνων.

UEFA Europa League

Στο UEFA Europa League, οι πρωταθλητές Ελλάδας, έχοντας στο πλευρό τους τον κόσμο, καλούνται να αφήσουν πίσω το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και να πάρουν το εισιτήριο που θα τους οδηγήσει στους 16 της διοργάνωσης. Την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου από τις 21.00 στην εκπομπή «Pre game Ολυμπιακός-Άντερλεχτ» στο OTE SPORT 2HD, οι φίλαθλοι θα παρακολουθήσουν όλα τα τελευταία νέα από τα δύο στρατόπεδα, ενώ μετά την λήξη του αγώνα στην εκπομπή «UEFA EUROPA LEAGUE SHOW» θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ και συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές. Στις 22.05, η σπουδαία αναμέτρηση Ολυμπιακός-Άντερλεχτ ζωντανά και αποκλειστικά από το OTE SPORT 2HD.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με 13 live, αποκλειστικές μεταδόσεις την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, ο ΟΤΕ ΤV προσφέρει πλούσια ποδοσφαιρική δράση. Στις 18.30 η έναρξη της εκπομπής «UEFA EUROPA LEAGUE SHOW», όπου ο Στέφανος Αβραμίδης αναλαμβάνει την παρουσίαση, ενώ στον σχολιασμό θα βρίσκονται ο Σωτήρης Κωσταβάρας και ο Πάνος Βόγλης, οι οποίοι θα αναλάβουν και τις εκπομπές «UEFA EUROPA LEAGUE Λεπτό προς Λεπτό». Στις 18.00 η Λοκομοτίβ Μόσχας υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε (OTE SPORT 8HD), ενώ στις 20.00 ξεχωρίζουν τα ματς Λίβερπουλ-Άουγκσμπουργκ (OTE SPORT 3HD), Μπιλμπάο-Μαρσέιγ (OTE SPORT 4HD), Λάτσιο-Γαλατασαράι (OTE SPORT 5HD), Σάλκε-Σαχτάρ Ντόνετσκ (OTE SPORT 7HD) και Λεβερκούζεν-Σπόρτινγκ Λισαβόνας (OTE SPORT 8HD). Στους αγώνες των 22.05, εκτός από τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι συναντήσεις Τότεναμ-Φιορεντίνα (OTE SPORT 3HD), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μίντιλαντ (OTE SPORT 4HD), Νάπολι-Βιγιαρεάλ (OTE SPORT 5HD), Πόρτο-Ντόρτμουντ (OTE SPORT 7HD) και Βασιλεία-Σεντ Ετιέν (OTE SPORT 8HD).

Επίσης, ο 2ος αγώνας για την φάση των 32 του Europa League μεταξύ Μπράγκα και Σιόν διεξάγεται την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στις 19.00 και θα μεταδοθεί από το OTE SPORT 3HD.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης