Στο Pick & Roll της Τρίτης 09 Ιουνίου (20.00, OTE SPORT 4HD), όλα όσα έγιναν εντός παρκέ, αλλά και στο παρασκήνιο του πρώτου τελικού Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Θα προβληθούν όλες οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών, αλλά και οι καλύτερες στιγμές του ντέρμπι, το οποίο σχολίασε για λογαριασμό του OTE TV, ο σπουδαίος Ζάρκο Πάσπαλιε.

Αφιέρωμα στους τελικούς του NBA, όπου Ουόριορς και Καβαλίερς προσφέρουν εντυπωσιακό θέαμα, θα φιλοξενήσει επίσης αυτή την εβδομάδα το Rick & Roll. Ξεχωρίζει η αποκλειστική συνέντευξη του σούπερ-σταρ των Ράπτορς, Κάιλ Λάουρι στον Ρήγα Δάρδαλη. Ο Αμερικανός πλέι-μέικερ μιλάει για το μέλλον του στην ομάδα του Τορόντο και σχολιάζει την εξέλιξη του αντίπαλου του στην Ανατολική περιφέρεια, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας και παλιός, σπουδαίος άσος, Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς μιλάει στην κάμερα του OTE TV, ενώ ο MVP της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας, Νεμάνια Μπιέλιτσα, κάνει δηλώσεις για το μέλλον του. Από την πλευρά του, ο Ντράγκαν Σάκοτα μιλάει στον Θανάση Ασπρούλια για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ.

Όλα αυτά το βράδυ της Τρίτης, στο Pick & Roll στις 20.00, με τον Βασίλη Σκουντή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης