Πρεμιέρα κάνει την Τρίτη 13 Οκτωβρίου στον OTE TV το Pick & Roll, που υποδέχεται τη σεζόν 2015-16, με δύο από τους καλύτερους Έλληνες μπασκετμπολίστες της δεκαετίας. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Βασίλης Σπανούλης μιλούν στον Βασίλη Σκουντή και τον Άρη Μπάρκα για το παρόν και το μέλλον τους. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού θυμάται τον περσινό χαμένο τελικό με την Ρεάλ και τονίζει πως θα λειτουργήσει ως κίνητρο για τη νέα σεζόν, ενώ ο αρχηγός του Παναθηναϊκού εξηγεί γιατί η τρέχουσα θα είναι η τελευταία του χρονιά στο μπάσκετ και πώς την ονειρεύεται.

Επίσης, ο Νικ Καλάθης αναφέρεται στην πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο Κύπελλο Ελλάδας και στο νέο πρόσωπο που θα παρουσιάζει η ομάδα του την φετινή περίοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΑΕΚ έχει ενισχυθεί σημαντικά και ένα από τα σπουδαιότερα αποκτήματά της, ο Μαρκ Αντόνιο Κάρτερ μιλάει στον Θανάση Ασπρούλια για τις υψηλές βλέψεις της Ένωσης, αλλά και για το τατουάζ στα ελληνικά που έχει στο χέρι του.

Επίσης, ο Κυριάκος Κουρουτσαβούρης «αποκαλύπτει» το ταλέντο του Άκη Σακελλαρίου, του Χρήστου Ευθυμίου και άλλων γνωστών ηθοποιών στο μπάσκετ, στις «μονομαχίες» τους στα παρκέ, ενώ ο Μπάμπης Σαραντινάκης, παρουσιάζει το νέο ξεκίνημα του «Ιστορικού» Πανιωνίου, μετά την «πτώση» του στη Β’ Εθνική.

Η εκπομπή θα καλύψει όλη τη συναρπαστική δράση των πρωταθλημάτων μπάσκετ που φιλοξενεί ο ΟΤΕ TV, αλλά και το παρασκήνιο των δύο πρώτων αγώνων του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στην Α1, στα θέματα που έχουν ετοιμάσει ο Γιάννης Μέγας και ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα αυτά το βράδυ της Τρίτης στις 20.00 στο Pick & Roll (OTE SPORT 4HD) με τον Βασίλη Σκουντή, ο οποίος θα έχει καλεσμένο στο στούντιο τον Μανώλη Παπαμακάριο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης