ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ.

Αν δεν τιμήσουμε το σπίτι μας θα «πέσει να μας πλακώσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΣΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ Φυσικά η θεία Ασημούλα από την στιγμή που πήγα στην εκπομπή της Τατιάνας, (Τετάρτη 10 Οκτωβρίου) βρίσκεται σε καταστολή.
Φυσικά και δεν πήγε στην λαϊκή του Παπάγου που γίνεται κάθε Πέμπτη.
Φυσικά και της τηλεφωνούσαν καλοπροαίρετα όλες οι φίλες της, που
παίζουν παρέα αγωνιστικό μπριτζ, για να την ενημερώσουν ότι «βλέπουν» τρέιλερ στο ΣΤΑΡ, ότι η «ανιψιά της» , θα μιλήσει για τη διαφορά ηλικίας που έχει με τον «διπλανό της στο κρεβάτι».

Φυσικά και κάποιος που δεν ήξερε τους πρωταγωνιστές, πίστευε ότι το «κορίτσι» θα ήταν «60 και κάτι ψιλά» και το αγόρι 30, αλλά άλλο το τρέιλερ και άλλη η πραγματικότητα θεία μου , που δεν καταλαβαίνεις, αν και σε έχω προπονημένη.

Εν τω μεταξύ, η κυρία Κλοκλό, η οποία την ξεφουφούριασε στα ηθικοπλαστικά τη θεία, είχε παντρευτεί τον ναύαρχο εν αποστρατεία τώρα, που τον περνούσε 12 χρόνια, είχε και δυο παιδιά με προηγούμενη σχέση και τον «τύλιξε», όταν εκείνος είχε τον βαθμό του αντιπλοιάρχου…. αποκρύπτοντας την εποχή του – 60 τα διοικητικά έγγραφα ταυτότητας!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κυρία Κλοκλό, λοιπόν «μπουρλότιασε» τη θεία με αποτέλεσμα περισσότερες πιθανότητες να έχει η Τατιάνα να της χαρίσει το παντατίφ με τον αμέθυστο παρά εγώ πια…

Με δεδομένο όμως ότι η εκπομπή της Τατιάνας υπόσχεται ότι «μιλάμε ελεύθερα» και με δεδομένο ότι δεν δικαιούμαι να «ανακατεύω όλους και όλες από το μπικουτί», αλλά εγώ να μην εκτίθεμαι, μίλησα, όπως μου άρεσε γεγονός που το συνηθίζω και στα γραπτά και στα προφορικά μου.

Με την Τατιάνα πάντως δεν είχαμε κάνει κανένα πλάνο για την κουβέντα. Το μόνο που είχε συμφωνηθεί με την Πόπη Παπαδοπούλου η οποία μου είχε τηλεφωνήσει στις 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (!) ήταν η ημερομηνία της εκπομπής.

Η ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ
Στην εκπομπή της Πέμπτης, φορούσε ένα εκπληκτικό παπούτσι. Για να ακριβολογούμε δύο φορούσε, αλλά και το ένα να μπορούσα να αγόραζα που δεν μπορώ , θα το έβαζα στην σερβάντα της γιαγιάς ως αντικείμενο τέχνης. Σε καμία περίπτωση όμως ΔΕΝ θα επέλεγα αυτά τα παπούτσια για βόλτα στο
Μοναστηράκι.

Μ’ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΛΥΡΙΤΖΗΟΙΚΟΝΟΜΟΥ που από τα ξημερώματα κάνουν κουβέντα μεταξύ τους, για όσα κουβεντιάζει ο κόσμος στις παρέες.

ΕΜΑΘΑ ότι καινούργια εκπομπή θα ξεκινήσει ο ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια τη Σοφία Τσίπα, πολυαγαπημένη ανιψιά της διευθύντριας ενημέρωσης του καναλιού Λείας Παρασκευά (χροοοοοοοοοοόνια έχει κάνει κουπί η Λεία στον ΣΚΑΪ) με τον πιπεράτο τίτλο «ο κόσμος ανάποδα», κάθε Σάββατο στις 11 και 30 το μεσημέρι, όπως προαναγγέλλει το τρέιλερ, το ραδιοφωνικό του σταθμού. (Αν δεν κάνω λάθος το μεσημέρι χρονικά αρχίζει από τις 12 και μετά ή έχω χάσει κάτι);

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΤΑΝΙΑΣ, Η ΝΤΕΠΥ Τώρα που οι ψυχαγωγικές εκπομπές στην τηλεόραση έχουν μείνει πέντε;

Η Ντέπυ, είχε συνηθίσει να πηγαίνει ένα οκτάωρο στους γιατρούς, να γράφει ακατάπαυστα εκπομπές και να τις βλέπει μετά… Είναι πάρα πολύ, μα πάρα πολύ απογοητευμένη από την συρρίκνωση , σε σημείο να ξαναβλέπει τις περσινές από την αρχή.

ΚΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ:
Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΛΕΛΗΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ!
Γιατί δεν μαζευόμαστε και πορευόμαστε σκορποχώρι δεν το καταλαβαίνω, όλοι οι προβληματικοί;

ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΞΩ ΩΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:
Η ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ DANCING

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης