ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Σήμερα θα γίνει η απόλυτη ανατροπή και θα ξεκινήσω με θέμα Πολιτισμού
:

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο γνωστός με τους τετρακέφαλους και δικέφαλους, ο μελαχρινός άντρας που αρέσει και στην Αλεξάνδρα Τσόλκα, μαθαίνω ότι πιάνει κλωστή, βελόνα, πατρόν και θα ράβει λέει ρούχα, ευκολοφόρετα που θα υπογράφει, προφανώς ως GS (υποψιάζομαι).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και σκέφτομαι τώρα εγώ…

Αν ο Γιάννης Σπαλιάρας για να την βγάλει έχει ξεκινήσει εξάσκηση στις κουβαρίστρες και μπουκώνει στο δάχτυλο το μεγάλο την δαχτυλήθρα για να περάσει την βελόνα μέσα από το λινό, Θεέ μου… τι να σκαρφιστώ εγώ για επιβίωση και η κολλητή μου η ξανθιά από την παρέα της μπιρίμπας, που έχει στείλει 198 βιογραφικά και οι μόνες θέσεις που βρήκε ήταν μία για να πουλάει στρώματα στο
Ηράκλειο (αλλά δεν την πήρανε γιατί προτίμησαν ντόπιες) μία που ζητούσαν βάρδια ρεσεψιόν με απαράβατο όρο όμως να μιλάει ρώσικα, (δεν ξέρει) και άλλη μία να διαβάζει την Καινή Διαθήκη σε ένα παππού κουφό για δύο ώρες την εβδομάδα (εργασία που απέρριψε γιατί έτσι όπως είναι δεν χρειάζεται βοήθεια για το Δαφνί μπαίνει και από μόνη της).

Και άντε και έμαθε ο Γιάννης, ο Σπαλιάρας, πάντα να ράβει, να γαζώνει, να κονταίνει, να κάνει μανικο-κόληση. Ποιές θα ραφτούνε σήμερα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι και η Βίκυ Σταμάτη έγκλειστη με αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες να έχει πέσει ο τζίρος από μεγάλα καταστήματα της πλατείας τουλάχιστον 40%. Γιάννη (στον Σπαλιάρα) απευθύνομαι, μήπως πρέπει να ξανασκεφτείς το θέμα «μεταποιήσεις, στριφώματα, κοντέματα, αλλαγές φόδρας»;

Η Κυρία Σταμάτη, λένε, ότι ξεμαλλιάστηκε με την κυρία Αρετή Τσοχατζοπούλου.

Είδα ρεπορτάζ που τις θέλανε 10 λεπτά να βρίσκονται σε διαδικασία συμπλοκής με την κυρία Βίκυ Σταμάτη να φέρεται ότι επιτέθηκε πρώτη. Δεν πιστεύω τίποτα! Αποκλείεται καταρχάς, για μένα, ένα άτομο που σύμφωνα με τον ψυχίατρο που την εξέτασε πάσχει από ναρκισσιστικό σύνδρομο, να μεταλλάχθηκε από Βασίλισσα του Σαββά σε πρωταθλητή του Σούμο. Επίσης θεωρώ κακοήθειες τις πληροφορίες που θέλουν την κυρία Σταμάτη να εμπιστεύεται Βουλγάρα καφετζού για να της διαβάσει τον «ντεβλέ» του καφέ. Απ’ό, τι πολύ καλά γνωρίζουμε, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα πάντα, η κυρία Σταμάτη μιλάει Αγγλικά, η Βουλγάρα καφετζού φυλακισμένη σε ποια γλώσσα ακριβώς επικοινωνεί; Είναι σαν να μου έλεγαν ότι Έλληνας εξηγεί στα Αγγλικά σε Γερμανούς κυπριακό ανέκδοτο.

Τα νέα από τη Μικρή Οθόνη οσον αφορά στα της επικαιρότητας είναι το ίδιο ευοίωνα όπως έναν χρόνο πριν. Αν έβλεπα εκπομπή του Αυτιά περσινή, χωρίς την ένδειξη «ε» , δεν θα καταλάβαινα ότι είναι περσινή. Και επειδή δεν μπορώ να βλέπω ειδήσεις πια, έχω γίνει «εμμονική» με εκπομπές του ΣΚΑΙ που παρουσιάζουν κάποια πουλιά να ζευγαρώνουν μια φορά στα πέντε χρόνια και ζούνε σε κάτι νησιά, παρέα με καβούρια, γαρίδες και σαύρες!

Η μόνη σταθερή κατάσταση στο τηλεοπτικό τοπίο πάντως είναι η κυρία Ελένη Λουκά, η οποία έχει γίνει o αστάθμητος παράγοντας «Χ» για τα δελτία ειδήσεων, έχοντας πάντα (στην κυρία Λουκά αναφέρομαι) μια προτίμηση στο δελτίο του mega.

Καλή μας εβδομάδα και εδώ είμαστε να παρακολουθούμε τον «κακό μας τον καιρό».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης