ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ!!!!!!!

ΤΟ ΜΠΙΚΟΥΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευχαριστώ τους «σταυροφόρους» (η 4η Σταυροφορία είναι σε πλήρη εξέλιξη, σημείωση 1), που με τη βοήθειά τους ΕΠΑΝΑΚΑΜΠΤΩ!

Τα τσίνορα μπορεί να κάηκαν, τα φρύδια να καψαλίστηκαν, τα μισά μου νύχια ξεριζώθηκαν, αλλά ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ, για να μην ΗΡΕΜΗΣΕΙ δευτερόλεπτο ο Μανώλης Καψής!

Το μπικουτί πέρασε μεγάλη αντάρα τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Στο σπίτι, σε ένδειξη πένθους, όλες οι τηλεοράσεις καλύφθηκαν με σεμέν της θείας Ασημούλας. Στην κεντρική τηλεόραση της σαλοτραπεζαρίας τοποθετήθηκε, πάνω από το σεμέν και ένα βάζο με γαρίφαλα (αυτά τα πεθαμενέ της κηδείας)…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «διπλανός μου στο κρεβάτι», για να μη με ταράξει τα ξημερώματα, πήγαινε στο διπλανό δωμάτιο για να παρακολουθήσει κρυφά ΠΑΠΑΔΑΚΗ – ΑΥΤΙΑ, ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ και ΛΥΡΙΤΖΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.

Τόσα χρόνια δίπλα μου να ξυπνάει μαζί τους, τοξινώθηκε και έκανε τις τελευταίες μέρες όπως οι αντάρτες που ακούγανε BBC στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Εγώ, την 3η μέρα της εξορίας από τη ΖΟΥΓΚΛΑ, και με τα βλέφαρα πιο πρησμένα και από του Χρήστου Φερεντίνου το πρωί, «είδα μια τζούρα» Σαμαρά σε Αυτιά, για να ξεχαρμανιάσω, και κατέρρευσα.

Οι πληροφορίες από «κομμωτήρια» στη Συγγρού θέλανε ο Αντώνης να είχε μεγάλο άγχος για τη συνέντευξη, σε σημείο που να διαβάζει από σημειώσεις τα SOS (για να μη μαρτυρήσω τα «σκονάκια» στο στρίφωμα του παντελονιού).

ΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ κάνανε βαριές προσπάθειες να κρατάνε τις τηλεοράσεις κλειστές, από σέβας στο πένθος για τα ανατιναγμένα «μπικουτί», ο Γιώργος της Τάνιας ξεχάστηκε και μου έσκασε την είδηση για την κακοποίηση του Μανώλη Καψή από τον Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής. «Μία» που το είπε και «μία» που βούτηξα στο Διαδίκτυο για να δω το δελτίο της Παρασκευής.

Τρομερό το live ξεπουπούλιασμα από τον Ηλία Κασιδιάρη στον Μανώλη Καψή. Όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που ο κύριος Κασιδιάρης αποκάλεσε τον Μανωλάκη «μαθητευόμενο μάγο της Οικονομίας». Ο παρουσιαστής το πήρε σαν προσβολή. Η αλήθεια είναι ότι στα οικονομικά συναγωνίζεται ο Μανώλης ισάξια τον μακαρίτη Ξενοφώντα Ζολώτα και ταράχτηκε. Ζήτησε λοιπόν να το «πάρει» πίσω ο Κασιδιάρης.
ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΤΙ ΣΗΜΕΙΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕΤΑ;

ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ (λοιπόν)

Εγώ λοιπόν, που μια σχέση υποβόσκουσα εξαρτησιογόνα, την έχω με τον Μανώλη, το ξέρετε πια, όσοι παρακολουθείτε το «μπικουτί», κίνησα να ψάχνω τον Ηλία Κασιδιάρη στις δώδεκα παρά είκοσι 4 Ιουνίου (Τότε είδα το απόσπασμα… γιατί τις προηγούμενες μέρες πενθούσα).

Τηλέφωνο δεν είχα. Πήρα το 11880. Μου έδωσαν ένα τηλέφωνο στο Κερατσίνι και ένα στα γραφεία της «Χρυσής Αυγής». Με μεγάλη αυτοπεποίθηση, κάλεσα το πρώτο τηλέφωνο. Μου απάντησε αντρική φωνή, «στυφή».

Δίνω ακαριαία, όνομα, επίθετο, ιδιότητα, αριθμό τηλεφώνου, αριθμό φορολογικού μητρώου και αναφέρομαι, απολύτως σίγουρη ότι στην άλλη γραμμή είναι ο κύριος Κασιδιάρης, για το επεισόδιο στον «αέρα» του M με τον Μανώλη Καψή…

Είναι ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα. Η «στυφή» φωνή αντιδρά λίγο άκομψα! Μου εξηγεί ότι ΔΕΝ είναι ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ότι είναι ο Θεόφραστος Π……..ς και να «πάω να κάνω τα ακατανόμαστα με τον Μανώλη Καψή»!

Είναι η ίδια νύχτα που πετούσανε στρακαστρούκες έξω από το κτήριο του ΣΚΑΪ! ΑΥΤΗ Η ΕΚΛΕΙΨΗ ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΣΕ!

ΝΑΥΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ DEBATE! Ποιοι μπορεί να πίστευαν ότι θα γινόταν; Αλλά και ποιοι μπορεί να ελπίζουν ότι όσοι δεν μπορούν να διαχειριστούν μια δημόσια κουβέντα, που για τη Φαίη Σκορδά και την Ελένη Μενεγάκη θα ήταν «περίπατος», μπορούν να διαχειριστούν τα προβλήματα μιας χώρας.

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ;

Το πρώτο που μοιάζει να θέλω να γράψω είναι ότι προφανώς, αν βγει, θα εμφανιστεί η χαμένη Ατλαντίδα!

Αυτό που προκύπτει πάντως από την υφέρπουσα φημολογία είναι ότι, ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΛΕΠΡΑ ταυτόχρονα, την εποχή που δεν υπάρχει στα φαρμακεία ούτε κρέμα για να αποτριχώσεις το «μπικίνι».

Η ΘΕΙΑ ΑΣΗΜΟΥΛΑ ΚΑΙ Η ΤΑΝΙΑ ανέφεραν ότι η Σία Κοσσιώνη ήταν ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ με το λευκό κοστούμι που φορούσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ στις 5 Μαΐου. Ευχαριστούν επίσης τη Χριστίνα Σούζη, η οποία μετέδωσε ότι ο καιρός θα είναι πολύ καλός, αλλά συνιστούν να μην ξαναφορέσει το πράσινο σακάκι.

ΤΑ «ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ» στο κανάλι 9 ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ!

Ο «διπλανός» μου στο κρεβάτι «ακινητοποιήθηκε» με την εκπομπή για τον «παγκόσμιο κώδικα διατροφής», το Codex alimentaris. Στον Βαγγέλη Μπεξή, που παρουσιάζει την εκπομπή, νομίζω ότι την επόμενη πρωτοχρονιά θα του κόψουμε κομμάτι στη βασιλόπιτα. Τα «μυστικά περάσματα» σπίτι μας, μπαίνουν πιο συχνά από τη σκόνη.

Η ΝΙΚΟΛ ΚΟΤΟΒΟΣ (η πρώην σύντροφος του Γρηγόρη Αρναούτογλου) ΕΣΠΑΣΕ «τη σιωπή της» και μίλησε για το τέλος της σχέσης της με τον συγγραφέα και παρουσιαστή. Επειδή μπορεί να ξεχαστείτε με επουσιώδη θέματα, το αναδεικνύω για να «κλείνουμε» ένα – ένα τα μέτωπα!

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΓΑΜΟΥ ΤΗΣ, H DESPINA MIRARAKI μας ενημερώνει ότι τα ΧΑΛΙΑ πρέπει να τα φυλάμε σε πάνινες θήκες που κοστίζουν ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΥΡΩ (η μία), ενώ τα χαλιά ΑΠΟ 3.000 ΕΥΡΩ ΣΤΑ 1.000 ΕΥΡΩ! Όλες αυτές οι πληροφορίες δίνονται ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ ΚΑΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΡΙΑ για να ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΓΑΜΟΥ (βάζω κεφαλαία εκεί που ανεβαίνει η ένταση της φωνής) ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ… ΓΙΑΤΙ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ… ΧΑΛΙΙΙΙΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΜΕ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ!

ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΝΥΠΑΝΤΡΕΣ!

ΑΠΟ ΤΟ SITE «AΓΙΟΡΙΤΕΙΚΟ ΒΗΜΑ» με διαχειριστή τον ΓΙΩΡΓΟ ΘΕΟΧΑΡΗ, αδελφό της ηθοποιού Κατερίνας Θεοχάρη που παίζει στο «παρά πέντε» προκύπτει:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΑΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΤΖΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΩΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ (!!!!) τους μαθητές της ΑΘΩΝΙΑΔΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ!

Για να μάθετε περισσότερα για τους ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, μπείτε στο site αγιορείτικο βήμα και ενημερωθείτε σχετικώς…

ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΟΤΙ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΜΕ… ΤΟ ΜΠΙΚΟΥΤΙ ΕΙΝΑΙ «ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΘΕΣΜΟΣ»!

ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ!

(σημείωση 1 ) Η Δ` Σταυροφορία ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Πάπα Ιννοκέντιου Γ το 1201, για την κατάληψη των Αγίων Τόπων, που κατείχαν οι μουσουλμάνοι. Ολοκληρώθηκε στις 12 Απριλίου του 1204, με την κατάληψη της Κωνσταντινούπολης και την προσωρινή κατάλυση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, χωρίς τη θέληση του Ποντίφικα. Τη δύναμη των Σταυροφόρων συγκροτούσαν 33.500 άνδρες και 4.500 άλογα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης