ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ
ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τα έκτροπα που δημιουργήθηκαν στην τελευταία γενική συνέλευση, με αφορμή το κούρεμα των αποθεματικών του ταμείου μας και με δεδομένο ότι τόσο εγώ, όσο και πολλοί άλλοι συνάδελφοι, έχουμε φραγή της νοσοκομειακής περίθαλψης, πήγα να μάθω τα νεώτερα και να τα διαδώσω.

ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΟΤΙ:

1) Όσοι είμαστε με την βούλα δημοσιογράφοι, που σημαίνει ότι έχουμε πληρώσει τις εισφορές μας και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με μπλοκάκι ή συνεχίζουμε να μην εργαζόμαστε σε μέσο, ο ΕΔΟΕΑΠ, θα μας καλύψει ΠΛΗΡΩΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2) Θα ξεκαθαρίσει άμεσα το μητρώο γιατί έχουν βρεθεί να είναι ασφαλισμένοι σαν δημοσιογράφοι, παπάδες, μελισσοκόμοι, ταξιτζήδες και εστιάτορες. Που σημαίνει ότι υπάρχουν άνθρωποι που τα τελευταία 15 χρόνια έχουν άλλη επαγγελματική δραστηριότητα.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ:

Αυτή την στιγμή θα πρέπει να βρούμε όλοι τον τρόπο συνεννόησης για το κοινό καλό. Γιατί να χάνουμε χρόνο επιχειρώντας να αποδείξουμε τα αυτονόητα;

Είναι θέμα στιγμών, όχι μηνών, το μεγαλύτερο κομμάτι της δημοσιογραφικής δουλειάς να γίνεται μέσω υπολογιστών. Θα ΠΡΕΠΕΙ λοιπόν άμεσα να μην ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ αν η ΠΑΛΑΙΤΣΑΚΗ που υπογράφει στο διαδίκτυο είναι ΛΙΓΟΤΕΡΟ δημοσιογράφος από την Παλαιτσάκη που υπογράφει σε χαρτί. Το χαρτί, δεν μ’ αρέσει καθόλου, αλλά συμβαίνει να ΠΕΘΑΙΝΕΙ.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ, πρέπει να ΔΙΝΟΥΝ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ και να είναι ασφαλισμένοι.

Είναι ντροπή και είναι ντροπή και για μας που κάνουμε καθαρή δημοσιογραφική δουλειά και για εκείνους που προσπαθούν να βρούνε φόρμουλα διευθέτησης, μετά από 23 χρόνια αδιάκοπης δημοσιογραφικής εργασίας, να ΜΗΝ θεωρούμαστε ασφαλιστικά δημοσιογράφοι .

Θα υποστηρίξω λοιπόν καθαρές και δίκαιες λύσεις, καθώς δεν είναι δυνατόν να αγνοούμε τον νόμο της εξέλιξης. Ο χώρος που θα αναπτυχτεί η δημοσιογραφία είναι ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Πρώτα αγάπη μου βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι.

Πόσο στυλ διαθέτει ακόμη και μέσα στον Κορυδαλλό ο Λάκης Γαβαλάς!

ΜΙΑ ΡΙΖΟΚΡΟΚΕΤΑ τρώει για πρωινό και μετά ΓΥΜΝΑΖΕΤΑΙ!!!

Καταρχάς θέλω να συγχαρώ την υπηρεσία σίτισης των φυλακών, γιατί και μόνο που περιλαμβάνουν ριζοκροκέτα στις διατροφικές επιλογές των κρατουμένων, δείχνει ότι η διατροφή εκεί, είναι πιο υγιεινή από τις καντίνες των δημοτικών.

Ούτε χοληστερίνες, ούτε λιπαρά, ούτε αλάτια, ούτε τηγανιτά.

Αφού λοιπόν φάει την ριζοκροκέτα, αθλείται …..Στην συνέχεια νομίζω ότι θα κάνει ντους, μετά θα διαβάζει, μετά θα προαυλίζεται, μετά θα σκέφτεται, μετά θα κάνει γιόγκα, μετά θα ξεκουράζεται.
Πόσο DETOX είναι η ζωή στην φυλακή!!!

Στην ίδια πτέρυγα και δίπλα – δίπλα, ο Ακης που μελετάει την δικογραφία του, ο Λάκης που τρώει ριζοκροκέτες και ο Ντερτιλής που γράφει απομνημονεύματα.

Δεν θέλω να σας βάλω ιδέες, αλλά όπως πάμε εμείς οι έξω, μέσο θα βάζουμε σε λίγο να μας δεχθούν έστω για μια σεζόν.

Η ΑΙΓΙΝΑ ΚΑΛΕΙ ΣΚΑΙ

Ειλικρινά αν το κανάλι θέλει να συνεχίσει να επικοινωνεί καθαρίζουμε τις θάλασσες και τις ακτές ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ…

Πήγα το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Η ΑΙΓΙΝΑ, το κοντινότερο νησί στην Αττική ΠΝΙΓΜΕΝΟ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!

Δεν υπήρχε πεύκο, δεν υπήρχε περίπτερο, δεν υπήρχε γωνία καφενείου, δεν υπήρχε στροφή του δρόμου, δεν υπήρχε μονοπάτι και γωνία, που να μην ασφυκτιούσε από τόνους σκουπιδιών!!!

Ο ΛΟΓΟΣ:

Επειδή ο δήμος, λέει, χρωστούσε πολλά λεφτά στις σκουπιδιάρες που μαζεύουν τα σκουπίδια με σκοπό να τα φέρουν στην Αττική για να τα θάψουν, οι σκουπιδιάρες δεν ξαναπάνε. Όπως έμαθα επίσης, δεν πληρωνόντουσαν οι σκουπιδιάρες (πάντα) τα εισιτήρια για να μπούνε στα πλοία.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:

Τα σκουπίδια παραμένουν, έως να χαθεί και η τελευταία ευκαιρία να πατήσει το ΠΟΔΙ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ.

ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, όταν το κοντινότερο νησί στην Αττική.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΕΡΟ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΕΥΜΑ
ΚΑΙ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ

Εν τω μεταξύ, επειδή την περσινή καλοκαιρινή περίοδο είχαν μείνει οι άνθρωποι εκεί ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ χωρίς ρεύμα, φέτος, οι τοπικοί παράγοντες (!!) κινητοποιήθηκαν.

Εγκαθιστούσαν, λοιπόν, υποθαλάσσιο καλώδιο ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ του ΙΟΥΝΙΟΥ!!!
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΠΑ, από τις πιο γνωστές, καθώς δεν την πιάνει και ο βοριάς, να θυμίζει ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ!!

ΚΑΛΑ Ο ΣΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;;;

Ας σηκωθεί το ελικόπτερο του σταθμού και ας δείξει τα βουνά των σκουπιδιών.

Αφού ζούμε στην χώρα που δεν μπορεί να διαχειριστεί τα σκουπίδια της, πώς να ελπίσουμε ότι υπάρχει πιθανότητα να διαχειριστεί το χρέος της;

Ποιος τουρίστας θα πληρώσει για να βλέπει απέναντι από το παραθύρι του, λίγο πεύκο, λίγη θάλασσα και πολλά, πάρα πολλά σκουπίδια!

ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΩ ΠΡΟΤΑΣΗ;

Τόσοι κρατούμενοι υπάρχουν στις φυλακές για αδικήματα mainstream. Γιατί δεν χρησιμοποιούνται στον καθαρισμό παραλιών και ακτών; Νομίζω ότι με χαρά θα μπορούσαν να προσφέρουν κοινωνική εργασία από το να κάθονται και να τρώνε αβγά μάτια.

Γιατί να καθαρίζουν τις ακτές μόνο παιδάκια, πρόσκοποι, στρατιώτες και βλαμμένοι τηλεθεατές;
Η Εργασιοθεραπεία και η κηπουρική είναι εξαιρετικές προτάσεις για όσους θέλουν να ηρεμήσουν από το άγχος της καθημερινότητας και να ρίξουν τρι – γλυκερίδια και χοληστερίνη.

Κλείνω γιατί κάτι πρέπει να αφήσω να σκεφθούνε και οι υπόλοιποι!!!!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης