ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Επειδή όλοι θα γράφουν για Eurovision και επειδή εμένα με έχετε καταλάβει πια δεν είμαι μια γ@@@@@α του «συρμού», τη συγκεκριμένη νύχτα μετάδοσης, το έριξα έξω!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To «κάψαμε» λοιπόν στο μαγαζί «άρχιζαν τα όργανα»! Πρωταγωνιστές οι: Τάκης Παπαματθαίου και Έφη Οικονομάκη. Τη σκηνοθεσία την έχει κάνει ο Παντελής Καναράκης και τα κείμενα του θεατρικού που προηγείται του μουσικού προγράμματος τα έγραψε η Μαρία Αθήνη!

To τι γίνεται εκεί, θα σας το γράψω όπως το υπογράφει η Έφη Οικονομάκη ότι «όλα ξεκίνησαν από μια σπίθα γιατί έτσι γίνεται πάντα Μια σκέψη, μια ιδέα, ένα όνειρο Κόκκινο σαν πυρκαγιά»… προετοιμάζοντας το κοινό για Δευτεριάτικο ερωτικό ταξίδι.

Προτείνω σε όλους να διασκεδάσετε στην μουσική σκηνή Κόμης, γιατί κυριολεκτικά το μαγαζί αν και Δευτέρα ήταν γεμάτο. Μετά από πολύ καιρό που είχα να τη δω από κοντά είδα και την Έμυ Λιβανίου, η οποία παρέα με την μαμά της και κάποιες φίλες της, διασκέδαζε σε ένα πρόγραμμα όπου εμείς, στην δική μας παρέα ξεφύγαμε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αντώνης Κοκκολάκης ο φίλος μου, νομίζω αν δεν γελιέμαι, πρέπει να χόρεψε για πρώτη φορά ζειμπέκικο, με παλαμάκια που του χτυπούσα εγώ . Νομίζω, αν πάλι θυμάμαι καλά ότι το «ιστορία μου αμαρτία μου» το αφιέρωσα στον Γιώργο Λυρώνη, ο οποίος, για να με επαναφέρει σε μια πιο συμμαζεμένη κατάσταση, μου έδειχνε τα σχόλια που «ανέβαιναν» στο Διαδίκτυο για την Eurovision!
Έτσι έμαθα ότι προκρίθηκε το τραγούδι «αυτού με το μουστάκι» έτσι αποκαλούσαν τον Αγάθωνα, κάποιοι «διαδικτυακοί φίλοι» ενώ πάρα πολλά σχόλια γράφτηκαν για τα Αγγλικά που μίλησε η Δέσποινα Βανδή και το σολάριουμ της Αγγελικής Ηλιάδη!!!!!!

Επειδή όμως όταν υπάρχει ο Θέμης Μάλης και η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη οτιδήποτε γράψω για τον θεσμό θεωρείται σαν να προσπαθώ να ξεπεράσω σε κριτική στο είδος του τον Γεωργουσόπουλο, αποσύρομαι από το αντικείμενο του θεσμού, καθώς εγώ επιμένω να τραγουδάω επηρεασμένη από το κλίμα της νύχτας «Στα έδωσα όλα και έμεινα στον άσσοοοοοοοοοοο» (συνεχίζοντας να γράφω μπικουτί).

ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Ποιοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν καινούργιες εκπομπές στην πρωινή ζώνη;;;;;

Πρέπει να είναι, όσοι το υποστηρίζουν ή τυφλοί ή κωφάλαλοι! Συγνώμη κιόλας, αλλά εγώ παρακολουθώντας το πρωί την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, είδα τουλάχιστον 20 λεπτά εκπομπή για σετ παπλωματοκουβερτακίων σε αποχρώσεις απο φλοράλ μέχρι μονόχρωμα, όπου έδειχναν από 7 διαφορετικές γωνίες μια καριόλα που τη σκέπαζαν με διαφορετικά παπλώματα που δεν ήταν ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, ούτε τέσσερα.

Η «Προίκα της Μαριγούλας» ολόκληρη! Η εκπομπή άρχιζε με κοντινό στο στρίφωμα και τελείωνε με γενικό της καριόλας, η οποία σε επτά διαφορετικά καρέ, άλλαζε φόντο, εξαιτίας του εκπληκτικού σετ, απο σεντονοπαπλωματοθήκες!!!!!

Αφού κατάλαβα ότι παραγγέλνοντας δύο, κερδίζεις και πατάκια για τον σκύλο δώρο, έκανα ζαπ στην πρωινή ζώνη του ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ για να ενημερωθώ…

ΕΚΕΙ ΣΚΟΥΝΤΟΥΦΛΗΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΤΙΕΝ!!!!!

Τρία σουτιέν το ένα δώρο, το οποίο, όπως υποστήριζε η συγκεκριμένη πρωινή ενημερωτική εκπομπή (γιατί αυτό δεν είναι καρδιά μου διαφήμιση, είναι εκπομπή με σήμα αρχής, φίλερ και τίτλους τέλους), κυκλοφορούν σε τρία χρώματα και έχουν την ιδιότητα πεσμένα βυζάκια να τα κάνουν να φαίνονται σαν της Πετρούλας, μικρά βυζάκια και μεγάλα βυζάκια σαν της Πάμελα Άντερσον, μην με ρωτήσετε το πως, γιατί άνθρωπος είμαι δεν είμαι σουτιέν, να δείχνουν σαν περίπου συμμαζεμένα. Φυσικά όσα είναι στραβά τα ισιώνει το μαγικό σουτιέν και όσα είναι ανελαστικά τα κάνει πιο εύπλαστα!!!!!!!

Να σας πω ότι δεν συγκλονίστηκα με τις ιδιότητες ενός πανιού, θα το πω. Να σας πω ότι αν υπάρχει σουτιέν που να κάνει όλα αυτά, γιατί εγώ συνεχίζω να παριστάνω την «ενημερωτικιά» και δεν αποσύρομαι σε μοναστήρι; Να σας πω ότι δεν μπήκα σε πειρασμό να μάθω πόσο κοστίζουν οι διαφημίσεις στην τηλεόραση, μπήκα!

Νομίζω ότι σε λίγο θα χώσω και εγώ διαφήμιση για την τυρόπιτα που φτιάχνω. Είναι γρήγορη, αρέσει σε όλους , είναι χωρίς αλάτι και δεν χρειάζεται πολλά τσουμπλέκια!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ ΤΩΡΑ…

Βλέποντας την Κυριακή το σόου χορού, ή μάλλον επιχειρώντας να το δω γιατί προσπαθούσαν επιμόνως να με αποσπάσουν από την τηλεόραση, έχω να δηλώσω ότι αν δεν ήταν το συγκεκριμένο σόου, πλην της Βάνας Μπάρμπα και της Βάσιας Τριφύλλη, ο πολύς κόσμος κανέναν άλλο δεν ήξερε και … αν κάποιος είχε επιτέλους βρει ένα στυλ για την Ζέτα θα ήταν πραγματικά ΑΞΙΟΣ!

Όμορφη κοπέλα πολύ, ωραίο και το ρούχο υπό μία έννοια, υπό μία άλλη θύμιζε λίγο φορεσιά κουρούνας. Το έσωζε το πρόσωπο της Ζέτας. Αλλά …τελικά η Ζέτα δεν μοιάζει να έχει ξεκολλήσει από τον ρόλο της παρουσιάστριας και να γίνει πρωταγωνίστρια και δεύτερον ΔΕΝ έχει καταφέρει κάποιος να της δώσει ταυτότητα!

Μοναδικό το στυλ της Κάτιας Δανδουλάκη που όπου και να υπάρχει ξέρει να κάνει την διαφορά. Κλείνω γιατί καίω ρεύμα και είναι 2 και 24 ξημερώματα!!!!!!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης