ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΣΕ: ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: ΜΑΓΔΑ ΤΣΕΓΚΟΥ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΣΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ

@@@@@@@@@@…
Η αλήθεια είναι ότι μου τηλεφώνησε φίλη και μου διάβαζε «τηλεθεάσεις» Κυριακής στον ΣΚΑΙ και νόμιζα ότι ήταν «πιωμένη»…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πότε καλέ τα είχε δει το κανάλι αυτά τα νούμερα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ο Γιώργος Αυτιάς με την Μάγδα Τσέγκου δουλέψανε διαστροφικά. Γιατί μόνο διαστροφή μπορώ να χαρακτηρίσω το «πανελάκι» Κανέλλη – Κουρουμπλή – Ράπτη!!!

ΤΙ ΤΡΙΟ θεέ μου!!! (Αν διαβάζεις «μπικουτί». .. Μεγαλοδύναμε σε σένα απευθύνομαι, γιατί μια και είσαι παντοδύναμος, μπορεί να είσαι και οπαδός μου).

Η ΚΑΝΕΛΛΗ: Μια ΚΑΝΕΛΛΗ (που από μόνη της κάνει όχι μόνο ένα Κόμμα, αλλά όλα τα σημεία στίξης μαζί), ΕΝΑΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ (ένας πράος – ήρεμος – πονεμένος – διανοούμενος – στέλεχος – ειδικού ενδιαφέροντος άνθρωπος και παράγοντας) και η ΜΠΙΜΠΟ της πολιτικής ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ!!!
Λογικό ο πρωινός τηλεθεατής να μην αλλάξει κανάλι;

Λογικό.

Το ΑΠΙΘΑΝΟ ήταν τα ΣΑΡΑΝΤΑΡΙΑ στις μετρήσεις του μονόλεπτου. Επειδή το «μπικουτί» θέλει να παραμένει ανεξάρτητο, αχτύπητο και μοναδικό. ΕΧΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΟΤΙ

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΙΑ – ΤΣΕΓΚΟΥ στο Σ.Κ. του ΣΚΑΙ ΠΡΟΜΗΝΥΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ
ΑΛΛΑΓΕΣ Α) ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ, ΑΛΛΑΓΕΣ Β) ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Η ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΙΣΣΟΡΟΠΙΑ

Επειδή παρακολουθώ, όχι φανατικά, αλλά παρακολουθώ, την πορεία του Γιώργου Αυτιά και της Μάγδας Τσέγκου από την εποχή που η Μάγδα βρέθηκε στο πλευρό του Γιώργου Βαρεμένου, για να συνεχίσει με τον Τέρενς Κουίκ, να παροπλιστεί για μεγάλο διάστημα στο δελτίο του Αlter, για να την ξαναδούμε σαν «παρένθεση» στην εκπομπή του Αυτιά όταν ξεκίνησε στο Alter, να μεταδίδει σε ένα μικρό στρογγυλό «τσουρούτικο» τραπεζάκι, τα μηνύματα των τηλεθεατών.

Ο τηλεθεατής δεν είχε ποτέ την αίσθηση, χροοοοονια τώρα, ότι η Τσέγκου θα μπορούσε να είναι συμπαρουσιάστρια!

Ο ΑΥΤΙΑΣ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΕ, ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΟΥΞΕ!

Στην τηλεόραση αυτό που ξέρω τα τελευταία 23 χρόνια είναι ότι όλα είναι ρευστά… πιο ρευστά και από την κρύα σοκολάτα που βρίσκεται στο ποτήρι που έχω απέναντί μου.

Την φετινή χρονιά στον ΣΚΑΙ , το δίδυμο «πετάει». Πίστευα και πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να υπάρξει σουξέ με δύο και γι αυτό είναι πολύ λίγα τα πετυχημένα τηλεοπτικά «ταίρια».

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ

Καταρχάς θεωρώ αυτονόητο ότι ο ΣΚΑΙ θα θελήσει να επωφεληθεί αυτής της επιτυχίας
Επίσης θεωρώ ότι με τον πανικό που κυριαρχεί στα τηλεοπτικά, «σειρήνες» θα ξεπεταχτούν άφθονες.

Οι δύο συγκεκριμένοι πρωταγωνιστές, καθώς νομίζω, κυρίως για την Μάγδα, ότι, οοοοοοοοοσα έχτιζε με πολύ κόπο, πολλά χρόνια, τώρα «γεννάνε» αποτελέσματα, πρέπει να προσέξουν:

1. Να μην εκθέσουν την δύναμή τους και βιαστούν να απαντήσουν σε προτάσεις,

2. Να σκεφτούν τόσο οι ίδιοι όσο και οι υπεύθυνοι την πιθανότητα να «παίξουν» μπάλα ΚΑΙ σε άλλη ζώνη,

3 . Η πρωινή τους πορεία, είτε αυτό αφορά σε καθημερινή εκπομπή από τις 7 – τη 1 (και ξέρω πάρα πολύ καλά τι γράφω) ως διαφημιστικά έσοδο δεν αποδίδει.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ……ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ

1) Είναι πολλοί εκείνοι που με ρωτάνε, τι σχέση έχει η Κανέλλη με το Κου Κου Ε, όπως είναι πολλοί που νομίζουν (κυρίως τα νέα παιδιά) ότι Κου Κου Ε, σημαίνει Κανέλλη.

2) Πολλοί συνάδελφοι κατεβαίνουν υποψήφιοι. Ο Γιώργος Καραμέρος κατεβαίνει ως υποψήφιος με τους Οικολόγους Πράσινους στην Β Αθήνας. Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που μου έδωσε για το my lady υποστηρίζει ότι «Η οικολογία είναι η μόνη κοσμοθεωρία που δίνει άμεσες λύσεις αν θέλεις να συγκρουστείς με κατεστημένο και δίνει πραγματικό μέλλον στον άνθρωπο». Στην ερώτησή μου «Ποιες είναι οι τρεις άμεσες προτεραιότητές του, στην περίπτωση που έχει εξουσία» απαντά: «Μερική διαγραφή στεγαστικών δανείων από τις τράπεζες, κατάργηση έκτακτης εισφοράς, φτηνά υβριδικά αυτοκίνητα από χώρες εκτός ευρωπαϊκής ένωσης και ένα φωτοβολταϊκό σε κάθε στέγη».

3) Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ (χροοοοοοοονια στο κουρμπέτι του ρεπορτάζ, δεν θυμάμαι καν πόσους πολέμους έχει μεταδώσει και είναι αδύνατον να υπολογίσω τις χιλιάδες ώρες αστυνομικού ρεπορτάζ που έχει υποστηρίξει).

Τον είδα προχτές, ένα δρόμο κάτω από μένα μένει στου Παπάγου, βρεθήκαμε, εκείνος με τον δικό του σκύλο ξημερώματα ήταν, λίγο πριν τις επτά (!!!) και εγώ με τα δύο Κόκερ, στον Υμηττό! Με του Κου Κου Ε, κατεβαίνει υποψήφιος στην Α Αθήνας, τελευταίο όνομα στην λίστα των Μοϊκανών.

4) Ο ΚΡΙΚΟΡ ΤΣΑΚΙΤΖΙΑΝ που τον είχα σίγουρο ότι θα κατέβει με την ΔΗΜΑΡ, τελευταία στιγμή ΔΕΝ… «Γιατί;» τον ρώτησα. «Δεν μπόρεσα την…οσμή του κομματικού – σκληρού ΠΑΣΟΚ» μου είπε.
5) ΠΟΣΟ ΑΚΑΤΑΛΗΠΤΟΣ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΡΕΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ στην εκπομπή της ΝΑΤΑΛΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥ;;;;;;

Εγώ με την «πετριά» εκείνων που θέλουν να μπλεχτούν με τα παραδοσιακά κόμματα δεν έχω θέμα. «Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα». Αλλά να βλέπω τον Ρένο Χαραλαμπίδη να υποστηρίζει ότι «ταξικά, επειδή είναι παιδί εργατών ανήκει στην Νέα Δημοκρατία, επειδή ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε καταγωγή από την Α’ Σερρών… και ο Αντώνης Σαμαράς το ίδιο…». Προς στιγμή νόμιζα ότι «παίζει ρόλο» σε θεατρική παρωδία… αλλά δεν!

ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ!!!

ΚΟΥΙΖ (ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ)

ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ, ΠΟΛΥ ΣΕΞΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΠΡΩΙΝΗΣ ΖΩΝΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ…ΠΕΤΑΞΕΙ!!!

ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΜΑ ΟΛΗ

ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΚΗ!!!

Η Μαρία «έχασε» την μητέρα της. Ξέρω ότι αρκετό διάστημα περνούσε δύσκολα. Είναι καταπληκτικό, σχεδόν υπεράνθρωπο, να μπορεί ο παρουσιαστής, άντρας – γυναίκα, εποχές που περνάει μεγάλες προσωπικές τραγωδίες, να υπερασπίζεται τον ρόλο του ανάλαφρου, ευχάριστου, τρισευτυχισμένου τηλεοπτικού καρτούν.

Η Μαρία απέδειξε όλο αυτό το διάστημα ότι τελικά, δυστυχώς πιθανόν, αλλά, οι άνθρωποι μπορούμε να αντέξουμε τα πάντα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης