ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ
ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΗΛΙΑΣΗ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ MEGA

Το ανήλικο παιδί να λιποθυμάει από ασιτία στην Κρήτη και στο Πρωινό mou στο mega mou NA φτύνει το φαγητό από το στόμα η πρωταγωνίστρια!!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχω πολλές φορές γράψει το τελευταίο διάστημα για τον υπέροχο κόσμο της «μπουρμπουλήθρας». Είναι ένας κόσμος όπου ακόμη και σε αυτούς τους καιρούς, μοιάζει να θέλουν κάποιοι να ασχολείται με το εσωτερικό που κρύβει ο Σάκης (πάντα ο Ρουβάς) στο σλιπάκι του, αποθεώνοντας μία ακόμη φωτογράφισή του!

Είναι ο κόσμος που αγωνιά για το που θα πρωτοεμφανιστεί η Ζέτα, είναι ο κόσμος που ψάχνει να αγοράσει τις σαγιονάρες της Μαριέτας Χρουσαλά, είναι ο κόσμος που προφανώς υπάρχει σε έναν παράλληλο με μας Γαλαξία, με τους κατοίκους του οποίου προφανώς δεν μπορώ να επικοινωνήσω
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ που ακόμη διαβάζω ελληνικά και συνεχίζω να παρακολουθώ τις ειδήσεις, από τον άλλο κόσμο, του δικού μας Γαλαξία, της Ελλάδας του 2012.

Σήμερα Παρασκευή το πρωί από την ζούγκλα δημοσιοποιείται, η είδηση ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΚΤΑΧΡΟΝΟ ΑΝΗΛΙΚΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΓΙΑΤΙ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για πολλές μέρες το παιδί, έτρωγε νερόβραστα μακαρόνια. Ο πατέρας άνεργος, η μάνα ημι-απασχολούμενη, το περιστατικό συνέβη στην περιοχή 62 μάρτυρες στο Ηράκλειο της Κρήτης .
Την ίδια στιγμή που δημοσιοποιείτο η είδηση, κάτω από το γραφείο μου στο Σύνταγμα, βρισκόταν σε εξέλιξη το στήσιμο μια μεγάλης παραγωγής. Από το πρωί ετοιμαζόταν η εξέδρα που θα ανέβαινε να μιλήσει σε λίγες ώρες ο Αντώνης Σαμαράς.

Γύρω – γύρω «πεταμένοι» άνθρωποι να ζητιανεύουν, στα «περιθώρια» μιας πόλης που οι παραδοσιακοί πολιτικοί επιμένουν να κάνουν τους ανήξερους.

Ανεβαίνω στο γραφείο με συναισθήματα «κουβάρια» και η τηλεόραση είναι στο mega mou
ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΑΣ , θέλουν την ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΛΟΥΞ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ

Η Ομάδα των πρωταγωνιστών συμμετέχει σε «διαγωνισμό μαγειρικής». Βλέπω κυρίες με πιατελάρες, γεμάτες καλαμάρια, χταπόδια , κορυφές από κολοκύθια γεμιστές με τυρί και κρέμα γάλακτος…
Η Σάσα Σταμάτη, δοκιμάζει …και ΦΤΥΝΕΙ το φαγητό από το στόμα!!!

Ναι! Όμως ακριβώς το γράφω

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «μπουκώνεται» στον «αέρα « σε ένδειξη «πάθους για το έργο που υπηρετεί».

Δεν ξέρω αν ένα μεγάλο κομμάτι της τηλεόρασης πάσχει από ΑΥΤΙΣΜΟ, μπορεί να είμαι εγώ αυτιστική και να μην το έχω καταλάβει όμως

1 . Αυτά τα έκανε η Ρούλα Κορομηλά τα πρώτα χρόνια του – 90 όταν η πρωινή ψυχαγωγική ζώνη έβγαινε στον «αέρα».

2 . Νομίζω ότι έχουμε Ιούνιο του 2012, παραμονές Εκλογών, σε μια χώρα που τα παιδιά λιποθυμάνε στα σχολεία από ασιτία.

3 . Ο «κόσμος» του mega (μου) δεν επικοινωνεί με κανένα τρόπο με τον κόσμο: «Ελλάδα τώρα , κοινωνία Ελλάδας τώρα, χώρα Ελλάδα, Αθήνα 2012, Έλληνες πολίτες 2012, φάρμακα και φαρμακεία 2012, άνεργοι 2012, κρίση – Ελλάδα 2012 ….. Βάζω πολλές λέξεις «κλειδιά» μπας και κουγκλάρει κάποιος εκεί και δούνε εικόνες τουλάχιστον».

ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ MEGA EXOYN ΥΠΟΣΤΕΙ ΒΑΡΙΑ ΗΛΙΑΣΗ;;;

Πώς να εξηγήσω διαφορετικά ότι
ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΤΡΕΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΟΛΑΝΤ στους τίτλους της οθόνης του μεγάλου καναλιού εμφανίζεται ως ΜΑΡΙΟ ΜΟΝΤΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Δείτε το απόσπασμα που «έπαιξε» στον «αέρα» από την εκπομπή του Καμπουράκη – Οικονομέα την Παρασκευή το πρωί)

ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ότι κάθε μισή ώρα εξασφάλιζαν μια αποκλειστική συνέντευξη από έναν ξένο ηγέτη να το προσπεράσω…αλλά τέτοια ΗΛΙΑΣΗ!!!

ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΙ ΕΥΡΩ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

Το τι χρήμα έχει φύγει από τις τράπεζες όλη την προηγούμενη εβδομάδα δεν λέγεται!!!

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:

Ένα μεγάλο στέλεχος κεντρικής τράπεζας στο Σύνταγμα μου αποκάλυψε ότι ένας καταθέτης πήγε και απέσυρε 180.000 Ευρώ.

«Πού θα τα βάλετε τα λεφτά»;; Ρώτησε ο υπάλληλος.

«Σε μια χύτρα ταχύτητας και θα τα θάψω στον κήπο μου», απάντησε ο άνθρωπος!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΓΩΤΟΥ

Καταγγέλλουν ότι την προηγούμενη εβδομάδα σε πολύ γνωστό στέκι του Κολωνακίου, το παγωτό (η μία μπάλα με γεύση γιαουρτιού), κόστιζε 2 και 80 ευρώ . Χτες η ίδια μπάλα κοστίζει 3 και 20….Και η ουρά απέξω «μεγάλη»!!!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης