ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Πόσο ζήλεψα τη συνάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη με την Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ευτυχία διδάσκεται όπως και η αρετή» Κάθε λέξη, κάθε σημείο στίξης, κάθε σχόλιο, κάθε ερμηνεία αυτής της γυναίκας που με γοητεύει σε σημείο που να έλκομαι από τον λόγο της, την επιχειρηματολογία της, με έναν ερωτικό τρόπο.

Η πρώτη γυναίκα πρύτανης του Πανεπιστημίου της Σορβόνης, ενός ιστορικού πανεπιστημιακού κέντρου, είναι Ελληνίδα. Κάθε φορά που την παρακολουθώ, ξέρω ότι ακόμη και αν μου δώσει την αφορμή για αντεπιχειρήματα, είμαι ευγνώμων που μπορεί ο λόγος της, οι θέσεις της, οι απόψεις της, οι εμπειρίες της, η γοητεία της να με συναντούν μέσα από την εικονική σχέση μιας τηλεοπτικής πραγματικότητας ελεεινά απαξιωμένης και παρακμιακής.

Μοιάζει λίγο, αλλά θέλω να ευχαριστήσω τον Σταύρο Θεοδωράκη που μπορεί ακόμη να διαδίδει αυτές τις συναντήσεις και που οι επιλογές του σε πρόσωπα, μουσικές, μοντάζ και θεματολογία λειτουργούν τις περισσότερες φορές ως άλλοθι σ’ ένα κανάλι που έχει ταυτίσει την αισθητική του με το φτηνό τηλεμάρκετινγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΑΣ ΓΥΡΙΣΩ ΣΕ ΠΙΟ ΠΟΠ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ για να δικαιολογήσω εκείνους που υποστηρίζουν ότι η υπογράφουσα είναι σχιζοειδής προσωπικότητα.

ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ 10 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ… διαβάζω στα πρώτα θέματα επικαιρότητας!
Αϊ στο δ@@@@@ο! Με τι λεπτομέρειες ασχολούνται. Τι είναι 10 δις; Τόσο τσίπηδες είναι;

Θα το γράψω σήμερα για να προετοιμάζονται όσοι με σνομπάρουν ότι εγώ δίνοντας 10 Ευρώ, μπορεί σε λίγες μέρες να έχω 4 εκατομμύρια Ευρώ από το λαϊκό που σημαίνει , ότι μπορώ να γίνω , μέγας χορηγός της ελληνικής οικονομίας!

Με τα 4 εκατομμύρια στο χέρι, ο κολλητός μου ο Μάνος, δεν θα μου ανακοινώνει ως πρώτης προτεραιότητας θέμα, αντί για μια ερωτική νύχτα με τρέλες, ότι βρήκε σπανάκι στη λαϊκή της Ηλιούπολης με 0.30 λεπτά!!!

Που φτάσαμε;;;; Αντί να μιλάμε οι κολλητοί μεταξύ μας για απαγορευμένα σε ανήλικους παιχνίδια στο κρεβάτι, στα πατώματα, στις εταζέρες, στους νεροχύτες, να καταναλώνουμε τα τρία τέταρτα της συνομιλίας, στο πού, ποιος βρήκε χαμηλές τιμές στο σπανάκι και τον αρακά.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΩ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ που είμαι σίγουρη ότι ΔΕΝ έχετε αλλά
ΤΕΡΜΑ, λέει, στα δώρα, στα επιδόματα και στους μισθούς!!!!

Το γράφω για να μην χαλιέστε και σας πέφτει τζάμπα η λίμπιντο!

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά πάσα πιθανότητα στις φυλακές θα μπορούμε όλοι να κάνουμε μία φορά κάθε 15 μέρες σεξ, με όποιον θέλουμε, κατόπιν αδείας. Δηλαδή μπορεί να μην πρόκειται για μια μόνιμη σχέση, αλλά για μια «ξεπέτα», όμως ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να είναι πιο «active» οι με «τα ριγέ» από εμάς με τα μονόχρωμα;

Όποιος στην παρέα το κάνει μία στις 15 κάνει βεγγέρα!!!

ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ…

Χρόνια τώρα, στο ίδιο φανάρι, στην ίδια διασταύρωση, συναντάω τον ίδιο Πακιστανό, με τον οποίο έχουμε αναπτύξει μια σχέση αμοιβαιότητας.

Προχτές μου δήλωσε ότι τόσο εκείνος, όσο και η παρέα τους, θα πάνε μόνοι τους να παραδοθούν, για να βγάλουν τον χειμώνα, στο κελί στο κελάρι, για να γλιτώσουν τα έξοδα, φως, νερό, κοινόχρηστα!!!!!!
Δεν είναι και απολύτως άχρηστη πληροφορία, μέρες που είναι…

Τα λέμε!!!!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης