ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

«Πες μου τι βρακί φοράς να σου πω ……σε ποια εκπομπή θα πας»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σκέψη δεν με συνάντησε έτσι ξαφνικά , σαν το βόλι την μπεκάτσα , η ιδέα προέκυψε από τη δήλωση που ανέδειξε και η Αλεξάνδρα Τσόλκα ( μόνιμα αγαπημένη ) και η οποία είδηση αφορούσε την Κατερίνα Καινούργιου η οποία δήλωσε ότι :

«Όταν ήταν μικρή φορούσε βρακάκι Ηello Kitty και αθλητικά με φωτάκια »

Λοιπόν με την αποκάλυψη – είδηση συνταράχθηκα για δύο λόγους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1 ) Γιατί από τότε που θυμάμαι να φοράει βρακί ο εαυτός μου δεν υπήρχε η Kitty , αλλά η Μαφάλντα και ο Σνούπυ και

2 ) Γιατί η Κατερίνα Καινούργιου συνεχίζει όπως έγραψε να φοράει εσώρουχο Hello Kitty !!!

Καταρχάς με τη δήλωση τη συγκεκριμένη χάρηκα ,διότι , ευτυχώς που ζούμε σε μια εποχή που θυμόμαστε όλες τον εαυτό μας κάποτε να φοράει βρακί και όχι σωβρακοκιλότα .

Θυμάμαι τη γιαγιά Άρτεμις που διέθετε κάτι εσώρουχα τύπου βερμούδες από σατέν η μετάξι μακριές ως το γόνατο και από πάνω κομπινεζόν .

Θυμάμαι επίσης τη γιαγιά που συμβούλευε πάντα όταν φεύγαμε από το σπίτι να έχουμε «σεταρισμένα » τα εσώρουχα , μήπως , τυχόν και μας βρει κανένα «κακό» στον δρόμο και υποστούμε κακή κριτική για το συγκεκριμένο αξεσουάρ.

Η ΕΝΣΤΑΣΗ μου είναι γιατί η Κατερίνα να επιμένει φορώντας βρακάκι με Hello Kitty;

Η Ένσταση υποβάλλεται γιατί πως πας για το «πονηρόν » φορώντας εσώρουχο hello Kitty ;

Εγώ θυμάμαι ότι μια φίλη μου, όταν το υποψήφιο αντικείμενο του πόθου εμφανίστηκε κρατώντας ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και με σλιπάκι που ήταν γεμάτο πράσινες μικρές κάμπιες, προφασίστηκε ότι αρρώστησε η μαμά της ξαφνικά και έφυγε με συνοπτικές διαδικασίες .

Δηλαδή , εσώρουχο και κάλτσα , άντε και οι πυτζάμες στον άντρα παίζουν έναν ρόλο σημαντικό για ….το πως θα είναι ο ύπνος . Αν ξαπλώνει με τις κάλτσες και σλιπάκι με το πουλάκι τσίου , το μόνο που μπορείς να κάνεις ως συνοδός στο κρεβάτι είναι να πιείς αντιβηχικό σιρόπι και να κοιμηθείς , ή να πιαστείς από το χέρι του και να δείτε παρέα την «λαίδη και τον αλήτη»

ΕΝΑΝ ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ …..

Η Νικολέτα Ράλλη , πολύ γνωστή παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής που γινότανε στο Σταρ την προηγούμενη τηλεοπτική σαιζόν , δήλωσε ότι το Dancing ήταν τόσο σύντομο για εκείνη που σχεδόν μοιάζει να το είδε στον ύπνο της !!

Νικολέτα μου και εγώ το έχω πάθει αυτό ! Εγώ δεν χόρευα , εγώ ήμουνα σε ένα κρεβάτι , όπου ο Ντέιβιντ Μπάουι , με τάιζε κεράσια βουτηγμένα σε σοκολάτα και την Ιμάν την είχαμε «κοπέλα του σπιτιού » που περίμενε να τελειώσουμε τα φρούτα για να μπει να σκουπίσει με την ηλεκτρική σκούπα !

ΚΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΑΕΙ ….

ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΟΛΙΔΗΣ
Σύμφωνα με όσα δήλωσε , είναι ένα ποδήλατο γυμναστικής για μέσα στο σπίτι , το οποίο του χάρισε ένας φίλος του γιατρός !!!!

Χρήστο μου , αν το ωραιότερο δώρο που θυμάσαι να πήρες μέχρι σήμερα είναι το ποδήλατο γυμναστικής από το φίλο σου το γιατρό , ποδήλατο στατικό μάλιστα που μπαίνει στο διάδρομο , θέλεις να ανοίξεις λίγο τον κύκλο των γνωστών σου , μπας και αποκτήσεις γνωστούς με πιο δημιουργική φαντασία ;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης