Η ψυχαγωγική ραδιοφωνική εκπομπή ”Tea Time” με παρουσιαστές τη Τζένη Μελιτά και τον Αλέξανδρο Χούντα έγινε πλέον καθημερινή και βγαίνει στον αέρα του Nostos 100,6 Δευτέρα έως Παρασκευή 14.00 -16.00

Ξεχωριστές μουσικές συλλογές, επικαιρότητα, έρευνες γύρω από το σεξ, παράξενες ειδήσεις από όλο τον κόσμο, παιχνίδια, άμεση επικοινωνία με τους ακροατές και μοναδικοί διαγωνισμοί με μεγάλα δώρα για τους ακροατές (μεταξύ των οποίων δωρεάν ταξίδια, δωρεάν εισιτήρια για μουσικές και θεατρικές παραστάσεις κ.α) συνθέτουν την εκπομπή ”Tea Time”,την οποία το κοινό έχει ήδη αγαπήσει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ”Tea Time Celebrity Edition”, το οποίο βγαίνει στον αέρα κάθε Δευτέρα φιλοξενεί κάθε φορά έναν καλεσμένο από το χώρο του θεάματος και όχι μόνο!

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να θέτει στον εκάστοτε καλλιτέχνη τις ερωτήσεις του ενώ η Τζένη και ο Αλέξανδρος θα τον ”ανακρίνουν” όπως μόνο εκείνοι ξέρουν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτήν την Τρίτη 2 Μαϊου ( Λόγω Πρωτομαγιάς ) καλεσμένος στην εκπομπή του Celebrity Edition είναι ο Φάνης Λαμπρόπουλος! Ο υπέρλαμπρος comedian παρουσιαστής αναστατώνει το στούντιο του Nostos 100,6 με πολύ μεγάλη επιτυχία και ευκολία…. Απολαύστε τον!

Το ιδιαίτερο αυτό ”τσάϊ” θα σερβίρεται στις 14.00 το μεσημέρι στο νέο αγαπημένο ραδιόφωνο της πόλης, τον Nostos 100,6

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης