Η 33η απονομή των “δημοσιογραφικών βραβείων” από το Ιδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθαν. Β. Μπότση, που έγινε σε πανηγυρική τελετή παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλου, αποτέλεσε και επιβράβευση της αθλητικής δημοσιογραφίας, καθώς τέσσερα μέλη του ΠΣΑΤ ήταν ανάμεσα στους τιμηθέντες εφέτος!

Πρόκειται για τους συναδέλφους δημοσιογράφους Ανδρέα Μπόμη, Γιάννη Μαμουζέλο, Αντώνη Ρεπανά και τον φωτοειδησεογράφο Βασίλη Κουτρουμάνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον Αντώνη Ρεπανά απονεμήθηκε ένα από τα πέντε κύρια βραβεία για την ιδιαίτερα πετυχημένη ερευνητική δημοσιογραφική του προσέγγιση και ανάδειξη ανθρώπινων και προσωπικών ιστοριών μέσα από το προσφυγικό ζήτημα και όχι μόνο.

Στον Ανδρέα Μπόμη τιμητική διάκριση για την ευδόκιμη πολυετή παρουσία του στη δημοσιογραφία, την οποία υπηρέτησε με επιτυχία από ηγετικές θέσεις σε εφημερίδες, περιοδικά, εκδόσεις κ.α. αφήνοντας με το έργο του σημαντικό αποτύπωμα στο χώρο των ΜΜΕ.

Στον Γιάννη Μαμουζέλο τιμητική διάκριση για την επιτυχή πορεία του στο αθλητικό ρεπορτάζ στην ΕΡΤ, εφημερίδες, περιοδικά και ραδιοφωνικούς σταθμούς, τη συγγραφή βιβλίων και την πολυσχιδή παρουσία του στο χώρο της δημοσιογραφίας και του αθλητισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον φωτοειδησεογράφο Βασίλη Κουτρουμάνο τιμητική διάκριση για την επιτυχημένη και βραβευμένη εργασία του στο φωτορεπορτάζ με καλλιτεχνική προσέγγιση και ειδικά για την κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων “Ρίο 2016”.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης