«Συνεχίζω και την επόμενη σεζόν στο Mega. Άλλωστε, μετά από δέκα χρόνια, το Mega είναι σπίτι μου» δηλώνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετά την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Μία συνεργασία που πέρασε διά πυρός και… σεναρίων, καθώς είχαν φουντώσει οι φήμες που ήθελαν τον γνωστό παρουσιαστή να αναζητά καινούργια τηλεοπτική στέγη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν από λίγες μόλις μέρες υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να αποχωρεί από το Mega και να έχει συμφωνήσει με τον Alpha προκειμένου την επόμενη σεζόν να παρουσιάσει εκπομπή στο κανάλι της Κάντζας. Με δεδομένο ότι τους τελευταίους μήνες κυκλοφορούσαν πολλά ακόμα σενάρια για το επόμενο βήμα του «Άρνι» στο τηλεοπτικό τοπίο, καθώς πολλοί τον ήθελαν να αναλαμβάνει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή στον ANT1, φούντωσαν οι φήμες ότι ο παρουσιαστής έχει κακές σχέσεις με το Mega.

Με δηλώσεις του ο γνωστός παρουσιαστής είχε διαψεύσει όλα αυτά τα σενάρια, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είμαι εκνευρισμένος και εξοργισμένος γιατί δεν ξέρω ποιοι κυκλοφορούν αυτές τις φήμες και με τι σκοπούς! Οι σχέσεις μου με το Mega είναι πολύ καλές. Μάλιστα, τις επόμενες μέρες θα υπογράψω και για την επόμενη σεζόν. Όλα είναι καλά και του χρόνου θα είμαι πάλι στο Mega». Έτσι και έγινε, λοιπόν, αφού πριν από λίγες μέρες έπεσαν οι τελικές υπογραφές που επισφράγισαν τη δεκαετή πετυχημένη συνεργασία.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δελτίο Τύπου του Mega: «Για μία ακόμη σεζόν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα βρίσκεται στο Mega, συμπληρώνοντας δέκα χρόνια επιτυχιών στον σταθμό. Μέσα από τον “Όμορφο Κόσμο 2” θα συνεχίσει τα συναρπαστικά ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό, ανακαλύπτοντας μοναδικά μέρη και συναντώντας ξεχωριστούς ανθρώπους. Οι απολαυστικές και διασκεδαστικές ταξιδιωτικές περιπέτειες του Γρηγόρη κέρδισαν πολλούς φίλους, καθώς η εκπομπή συγκέντρωσε μερίδιο τηλεθέασης 22,7% στο σύνολο του κοινού, 27,1% στα κοινά ηλικίας 15-44 και 33,1% στις γυναίκες 15-24. Ο “Oμορφος Κόσμος 2” ανανεώνει το ραντεβού του για τη νέα σεζόν και υπόσχεται νέα τηλεοπτικά ταξίδια με πολλά απρόοπτα και εκπλήξεις. Stay tuned! Τα… ομορφότερα έρχονται!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, την επόμενη σεζόν ο Γρηγόρης θα μας ξεναγήσει πάλι στον «Όμορφο κόσμο» του. Γεγονός που τον κάνει χαρούμενο, αφού όπως δηλώνει:

«Συνεχίζω και την επόμενη σεζόν στο Mega. Άλλωστε, μετά από δέκα χρόνια το Mega είναι σπίτι μου, αν σκεφτείς ότι είμαι είκοσι ένα χρόνια στην τηλεόραση, από το 1991, και τα δέκα χρόνια από αυτά στο Mega, τότε αυτά είναι μία ζωή. Το δέκα είναι ένας πολύ σημαντικός αριθμός, καθώς είναι ευτυχές να υπάρχει τόσο μακροχρόνια συνεργασία. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που όλα αυτά τα χρόνια ήταν και εξακολουθεί να είναι κοντά μου και να μου δείχνει την αγάπη του».

Στα τέλη Αυγούστου η διοίκηση του Mega θα συναντηθεί ξανά με τον γνωστό παρουσιαστή για να αποφασιστεί το πότε θα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή.

Πηγή: Espresso
Επιμέλεια: Νατάσα Παππά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης