To St. Jakob-Park της Βασιλείας είναι ο τελικός προορισμός του φετινού UEFA Europa League. Εκεί θα βρεθούν οι νικητές των ζευγαριών Λίβερπουλ-Βιγιαρεάλ και Σεβίλλη-Σαχτάρ Ντόνετσκ για να διεκδικήσουν το φετινό στέμμα. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας τα ματς που θα κρίνουν τους φιναλίστ, στους δεύτερους ημιτελικούς της Πέμπτης 5 Μαΐου.

Στις 20.30, στο ΟΤΕ Sport 1HD, η εκπομπή «UEFA Europa League Show» με τον Στέφανο Αβραμίδη μαζί τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Πάνο Βόγλη αναλαμβάνει την προετοιμασία για όσα ακολουθήσουν. Μεταξύ άλλων, θα θυμηθούμε πώς διαμορφώθηκε το 1-0 της Βιγιαρεάλ επί της Λίβερπουλ στο “Μαδριγάλ”, αλλά και πώς έφτασαν οι Σαχτάρ και Σεβίλλη στο 2-2, στο παιχνίδι του Ντόνετσκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με το ματς του Άνφιλντ, θα ακούσουμε τον Κολό Τουρέ να εξηγεί πώς προσεγγίζουν οι “Κόκκινοι” τη δεύτερη ευκαιρία που έχουν να φτάσουν στον τελικό, θα μάθουμε τι έχει στο μυαλό του ο προπονητής των Ισπανών, Μαρθελίνιο, και θα δούμε τους φαν της Λίβερπουλ να μιλούν για τη νέα εποχή της ομάδας ή καλύτερα την εποχή “Κλοπ”. Ακολούθως, θα γίνει η πρώτη σύνδεση με τον απεσταλμένο του ΟΤΕ TV στην Αγγλία, Δημήτρη Τσακίρη, ο οποίος θα μεταφέρει τα τελευταία νέα των ομάδων και τις σκέψεις των προπονητών. Στις 22.05 θα γίνει η σέντρα του ματς που θα μεταδοθεί ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια από το OTE SPORT 1HD.

Ο αγώνας της Σεβίλλης με την Σαχτάρ θα μεταδοθεί από το OTE SPORT 2HD, στις 22.05. Πριν την εκκίνηση της αναμέτρησης, θα παρακολουθήσουμε στην εκπομπή «UEFA Europa League Show» τον προπονητή των “Ροχιμπλάνκος”, Ουνάι Έμερι να εξηγεί γιατί η ομάδα του μπορεί να κρατήσει τον τίτλο στα χέρια της, ενώ ο ομόλογός του στον πάγκο της ουκρανικής ομάδας, Μιρτσέα Λουτσέσκου, αμφισβητεί την ανωτερότητα των γηπεδούχων και τεκμηριώνει την άποψη του, με ενδιαφέροντα τρόπο!

Πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα (00.05), όταν πια θα έχουν γίνει γνωστές οι ομάδες που θα διεκδικήσουν το φετινό τρόπαιο, θα επιστρέψουμε στο στούντιο του OTE TV, για να παρακολουθήσουμε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών του Άνφιλντ στην κάμερα των ΟΤΕ SPORT και τον απεσταλμένο, Δημήτρη Τσακίρη. Θα γίνει σύνδεση και με την Σεβίλλη, προκειμένου να ενημερωθούμε για το postgame και αυτού του ημιτελικού, ενώ θα παρακολουθήσουμε highlights και ανάλυση των στοιχείων που έκριναν τα αποτελέσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης