Ξεκίνησε η διάθεση της εφαρμογής ZTrade One από την MetricTrade για iPhone/iPad/Android Phones/Android Tablets/PC. Με ένα μόνο κωδικό ο χρήστης μπορεί να έχει Real Time χρηματιστηριακή μετάδοση είτε βρίσκεται στο PC του είτε βρίσκεται εκτός γραφείου, έχοντας το ίδιο περιβάλλον χρήστη και τις ίδιες δυνατότητες σε όλες τις συσκεύες.

Υποστηρίζοντας 2 λειτουργικά συστήματα κινητών συσκευών (Android/iOS) και 3 λειτουργικά συστήματα υπολογιστών (Windows/MAC OS/Linux) η εφαρμογή καλύπτει περισσότερo από το 94% των τηλεφώνων, Τablet και PC.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαθέτει όλα τα εργαλεία τεχνικής ανάλυσης, και όλες τις στήλες και τα στατιστικά στοιχεία της εφαρμογής Ztrade, που είναι η δημοφιλέστερη εφαρμογή παρακολούθησης χρηματιστηρίων σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τα χρηματιστηριακά δεδομένα περιλάμβανουν πλήρη επίσημη χρηματιστηριακή ενημέρωση (τιμή, όγκος, αγορά, τεμάχια αγοράς, πώληση, τεμάχια πώλησης) ενώ υπάρχει και η επιλογή για μετάδοση του βάθους τιμών.

Μέσα από την εφαρμογή ο χρήστης μπορεί να στείλει αίτημα ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗΣ Real Time για 30 ημέρες. Εφόσον επιλέξει να συνεχίσει τη συνδρομή η μηνιαία συνδρομή ξεκινάει από 7.20 ευρώ + ΦΠΑ το μήνα για ετήσια συνδρομή, είτε 8 ευρώ ανά μήνα για μηνιαία συνδρομή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εφαρμογή ZTrade One είναι διαθέσιμη ΔΩΡΕΑΝ στο Google Play (για Android), στο App Store (για iPhone/iPad) και στο site www.metrictrade.com (για PC).

Η εταιρεία MetricTrade ΕΠE, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, είναι ο μεγαλύτερος σε αριθμό συνδρομητών πάροχος δεδομένων χρηματιστηρίων σε Ελλάδα και Κύπρο. Στους πελάτες της συμπεριλάμβανονται μεγάλος αριθμός χρηματιστηριακών εταιρειών, μέσων ενημέρωσης και οι Τράπεζες Εθνική, Αλφα (Ελλάδα) και Τράπεζα Κύπρου (Κύπρος).
Θεσσαλονίκη 24/02/2014

www.metrictrade.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης