Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, κατά τη σημερινή έκτακτη συνεδρίασή του και μετά από τη θετική γνωμοδότηση του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων, ανακήρυξε προτιμητέο επενδυτή τη «Jermyn Street Real Estate Fund IV LP», μετά τη χθεσινή αποσφράγιση της βελτιωμένης προσφοράς ύψους 400 εκ. ευρώ για το 90% των μετοχών της «Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε.», όπως αυτές θα διαμορφωθούν μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Η διαγωνιστική διαδικασία θα ολοκληρωθεί μετά τη λήψη των αντίστοιχων αποφάσεων από τα αρμόδια όργανα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εμίρης: Σαφής ένδειξη εμπιστοσύνης των επενδυτών

Το ισχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε για τον Αστέρα αποτελεί σαφή ένδειξη εμπιστοσύνης της διεθνούς επενδυτικής κοινότητας στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ Γιάννης Εμίρης.

«Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί μετά την αξιοποίηση των 28 ακινήτων του Δημοσίου, ολοκληρώνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα μια ακόμη μεγάλη συναλλαγή στο χώρο των ακινήτων» σημείωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την υψηλότερη προσφορά, 400 εκατ. ευρώ, υπέβαλε τη Δευτέρα για το συγκρότημα του Αστέρα Βουλιαγμένης το σαουδαραβικών συμφερόντων fund Jermyn Street Real Estate με τη σύμπραξη της τουρκικής Dogus Group.

Διαβάστε επίσης:

Αλλάζει χέρια ο Αστέρας, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2013, 16:23

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης