Στην Ελλάδα επανέρχεται η έδρα της Chipita με την απορρόφηση της μητρικής της εταιρείας UFIB που είχε μεταφερθεί στην Κύπρο και αντιπροσώπευε τις διεθνείς δραστηριότητας του ομίλου.

Το “πράσινο φως” για τη συγχώνευση της Chipita και της κυπριακής UFIB Limited, με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη “άναψε” με απόφασή του το υπουργείο Ανάπτυξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οπως αναφέρεται, η απόφαση βασίζεται στις από 29-12-2014 αποφάσεις των έκτακτων γενικών συνελεύσεων των μετόχων της απορροφώσας εταιρείας και της απορροφώμενης.

Με τον τρόπο αυτό ενοποιείται ο όμιλος με έδρα την Ελλάδα, και ισχυροποιεί την παρουσία του στη χώρα μας. Σημειωτέον ότι το μετοχικό κεφάλαιο της UFIB Limited ανέρχεται σε 100,9 εκατ. ευρώ

Σήμερα, η Chipita δραστηριοποιείται διεθνώς σε 4 μεγάλες κατηγορίες προϊόντων: τα croissants και παρεμφερή προϊόντα ζύμης, τα αλμυρά snacks (Bake Rolls), τα cakes και τα ζαχαρώδη προϊόντα. Προσφέρει τα προϊόντα της στους καταναλωτές συνολικά 65 χωρών είτε απευθείας είτε μέσω στρατηγικών συνεργασιών, τα οποία παράγονται σε 18 εργοστάσια 10 διαφορετικών χωρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: X.Μ. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης