Στο πρόγραμμα Επιστροφή της Eurobank συμμετέχουν τόσο οι πιστωτικές κάρτες Eurobank καθώς και οι κάρτες που εκδίδονται από το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, όσο και οι καταθετικοί λογαριασμοί (τρεχούμενος, μισθοδοσίας, σύνταξης, ταμιευτήριο) μέσω της συνδεδεμένης με αυτούς χρεωστικής κάρτας.

Κάνοντας λοιπόν τις καθημερινές συναλλαγές με κάρτες Eurobank, ο χρήστης μειώνει δραστικά το κόστος των αγορών του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την τράπεζα, κάθε φορά που ο κάτοχος της κάρτας γεμίζει το καλάθι του στο supermarket ή γεμίζει το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου του ή κάνει αγορές, χρησιμοποιώντας είτε την πιστωτική του κάρτα Eurobank είτε τη χρεωστική, σε περισσότερες από 7.000 συμβεβλημένες με το πρόγραμμα επιχειρήσεις συγκεντρώνει αυτόματα ευρώ, τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσει σε επόμενες αγορές πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Ουσιαστικά, βάσει της συχνότητας των αγορών και του ύψους των εξόδων, προβλέπεται ένα μέσο ποσοστό επιστροφής για κάθε συνεργαζόμενη επιχείρηση, όπως φαίνεται στον πίνακα παρακάτω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πραγματοποιώντας μια νέα αγορά σε οποιαδήποτε από τις 7.000 επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Επιστροφή, ο χρήστης μπορεί να ζητήσει στο ταμείο την εξαργύρωση μέρους ή του συνολικού ποσού των ευρώ που έχει συγκεντρώσει.

Τα ευρώ που επιθυμεί να εξαργυρώσει αφαιρούνται αυτόματα από το ποσό της αγοράς την στιγμή της συναλλαγής, ενώ για το ποσό της νέας αγοράς κερδίζει εκ νέου ευρώ! Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συλλογή και εξαργύρωση ευρώ, είναι η αγορά να πραγματοποιείται μέσω μηχανήματος αποδοχής καρτών (POS) Eurobank.

Αν έχει στην κατοχή του παραπάνω από μια κάρτα Eurobank (πιστωτική ή χρεωστική), συγκεντρώνει ευρώ από όλες τις κάρτες του, και μπορείτε να κάνετε εξαργύρωση χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από αυτές!

Απαραίτητη προϋπόθεση για να πραγματοποιηθεί η εξαργύρωση είναι να έχετε συγκεντρώσει τουλάχιστον €10.

Τα ευρώ που συγκεντρώνει ο χρήστης από πρόσθετες κάρτες μπορούν να εξαργυρωθούν μόνο από τους κατόχους πρόσθετων καρτών.

Για τις χρεωστικές κάρτες, τα ευρώ που συγκεντρώνει κάθε συνδικαιούχος του τραπεζικού λογαριασμού με την κάρτα του μπορούν να εξαργυρωθούν μόνο από τον ίδιο.

Το ετήσιο όριο εξαργύρωσης ανέρχεται σε 1.000 ευρώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης