US Stocks One για την παρακολούθηση των μετοχών των Αμερικανικών Αγορών New York Stock Exchange και NASDAQ Exchange.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εφαρμογή παρέχει πλήρη real time μετάδοση των αγορών, real time διαγράμματα τεχνικής ανάλυσης, παρουσίαση των τριμηνιαίων και ετήσιων ισολογισμών των 5.500 εισηγμένων εταιρειών μαζί με τις γραφικές απεικονίσεις τους καθώς και ένδειξη για προσεχή και τα πρόσφατα γεγονότα που αφορούν την μετοχή (μερίσματα,split, ανακοινώσεις κερδών). Καλύπτει επίσης όλο το φάσμα των ETF (Exchange Traded Funds) που διαπραγματεύονται στα παραπάνω χρηματιστήρια.

Λειτουργεί σε iPhone, iPad, Android τηλέφωνα, Android Tablets,Blackberry κινητά και tablet και ταυτόχρονα σε PC (Windows,MAC OS, Linux) παρέχοντας μεγάλη ευκολία παρακολούθησης των αγορών οποιαδήποτε στιγμή και από οποιοδήποτε σημείο.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να την κατεβάσουν από το App Store της Apple ή το Google Play ή το App World της Blackberry και την ίδια στιγμή να αποκτήσουν ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστικό κωδικό για 20 ημέρες, τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν και στο PC τους. Μετά την λήξη της δοκιμαστικής περιόδου αν επιθυμούν μπορούν να συνεχίσουν την χρήση της με μηνιαία συνδρομή 15.50 Ευρώ/μήνα (συν ΦΠΑ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απευθύνεται στους επενδυτές όλου του Κόσμου, τους οποίους ενδιαφέρουν οι αγορές μετοχών των Ηνωμένων Πολιτειών. Επειδή η προβολή της και η θέση της στα παραπάνω ηλεκτρονικά καταστήματα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον αριθμό των χρηστών που την κατεβάζει, την χρησιμοποιεί και την αξιολογεί η MetricTrade προσκαλεί τους Έλληνες επενδυτές να την χρησιμοποιήσουν και να την αξιολογήσουν κατά την κρίση τους.

Η εφαρμογή US Stocks One αποτελεί την πρώτη της προσπάθεια για την πώληση εφαρμογών από τη MetricTrade εκτός Ελλάδας και Κύπρου.

Η εταιρεία MetricTrade ΕΠE, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, είναι ο μεγαλύτερος σε αριθμό συνδρομητών πάροχος δεδομένων χρηματιστηρίων σε Ελλάδα και Κύπρο με κυρίαρχη πλατφόρμα την εφαρμογή ZTrade. Είναι επίσημος πάροχος δεδομένων του χρηματιστηρίου Αθηνών, Κύπρου και από το Μάρτιο του 2015 των χρηματιστηρίων New York Stock Exchange και NASDAQ Exchange που είναι οι μεγαλύτερες αγορές μετοχών στον κόσμο.

Οι παραπάνω αγορές με εκτέλεση χιλιάδων συναλλαγών ανά δευτερόλεπτο απαιτούν λογισμικό μεγάλης ικανότητας επεξεργασίας και αναδιανομής, κάτι στο οποίο η εταιρεία ελπίζει να ανταποκριθεί με επιτυχία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης