Η Περιφέρεια Αττικής στο πλαίσιο της Πράξης «Δημιουργία και λειτουργία Κεντρικού Μηχανισμού Υποστήριξης της ανάπτυξης και της προώθησης των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (Κοι. Σ.Επ.) και ευρύτερα των πρωτοβουλιών της Κοινωνικής Οικονομίας για τις δράσεις Ε1.1 και Ε.3.1», διοργανώνει 2 ημερίδες, τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου και ώρα 09.00-14.00 με θέμα

«Το Μέλλον των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων Προβληματισμοί, Προτάσεις και Προοπτικές» και την Τρίτη 24 Νοεμβρίου και ώρα 09.00 πμ με θέμα: « Κοινωνική Επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα, Οι κρίσιμες Επιστημονικές Προσκλήσεις» και ώρα 09.00-14.00, στο κτίριο της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής που βρίσκεται επί της οδού Λ. Μεσογείων 156, στάση μετρό Εθνική Άμυνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκοπός είναι η παρουσίαση των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (Κοιν.Σ.Επ.), καθώς και η ομαλή ένταξη ατόμων που ανήκουν σε ιδιαίτερα Ευάλωτες Ομάδες Πληθυσμού στην αγορά εργασίας και στο επιχειρείν με απώτερο σκοπό την ευρύτερη ανάπτυξη της οικονομίας.».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης