Η Emirates Airline «σπάει» και πάλι τα ρεκόρ της πολιτικής αεροπορίας με την παραγγελία 150 αεροσκαφών Boeing 777X , η οποία περιλαμβάνει 35 Boeing 777-8Xs και 115 Boeing 777-9Xs, διατηρώντας το δικαίωμα αγοράς επιπλέον 50 αεροσκαφών. Η Emirates ανακοίνωσε επίσης την παραγγελία 50 επιπλέον αεροσκαφών Airbus A380.

Συνολικά, η παραγγελία σε αεροσκάφη της Boeing και της Airbus, εξαιρουμένων των δικαιωμάτων αγοράς, εκτιμάται περίπου στα 99 δισ. δολάρια ΗΠΑ σε τιμές καταλόγου. Η συγκεκριμένη παραγγελία είναι η μεγαλύτερη που έχει καταγραφεί στην ιστορία της πολιτικής αεροπορίας, αλλά και η μεγαλύτερη παραγγελία που έχει ανακοινώσει η Emirates σε παρόμοια εκδήλωση μέχρι σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παραγγελία της Emirates σε αεροσκάφη Boeing 777X είναι η μεγαλύτερη σε αξία παραγγελία αεροσκαφών στην ιστορία της εμπορικής αεροπορίας των ΗΠΑ. Παράλληλα η πρόσθετη παραγγελία αεροσκαφών A380, αναδεικνύει την Emirates, που ήδη αποτελεί το μεγαλύτερο διαχειριστή αεροσκαφών τέτοιου τύπου, ως τον κυριότερο πελάτη αεροσκαφών Α380 σε όλο τον κόσμο.

Επιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης