Η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Νέας Ιωνίας προμηθεύτηκε προσφάτως ένα αναρροφητικό σάρωθρο τελευταίας τεχνολογίας το οποίο έχει ήδη ενταχθεί στο καθημερινό πρόγραμμα καθαρισμού οδών και λαϊκών αγορών.

Όπως σημειώνει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τσομπάνογλου σε δελτίο τύπου που εξέδωσε, το νέο σάρωθρο, το οποίο ανανεώνει και εκσυγχρονίζει το μηχανολογικό εξοπλισμό της Διεύθυνσης θα ενισχύσει σημαντικά το έργο του οδοκαθαρισμού και θα βελτιώσει αισθητά την εικόνα της πόλης. Στόχος του Δήμου, όπως σημειώνει είναι ο καθαρισμός όσο το δυνατόν περισσότερων δρόμων σε όλες τις γειτονιές, όπου βέβαια το επιτρέπουν οι συνθήκες, και όχι μόνο των κεντρικών οδών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Η προσπάθεια που πραγματοποιεί η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου μας τα τελευταία χρόνια, συνεχίζεται με τους ίδιους αμείωτους ρυθμούς, έχοντας σαν κύριο στόχο τη βελτίωση της καθαριότητας της πόλης μας.

Καθημερινά αναβαθμίζουμε τις παροχές μας προς τους δημότες, προσφέροντας πιο αποτελεσματικές και αποδοτικές υπηρεσίες στον τομέα της καθαριότητας, με συγκεκριμένες και συστηματικές δράσεις” είναι η δήλωση του Αντιδημάρχου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης