Ο Παναγιώτης Γλύκος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο μάτι και δεν μπορεί να προπονηθεί με την Εθνική. Στη συνέντευξη Τύπου ο κίπερ του ΠΑΟΚ εκδήλωσε την απογοήτευσή του.

«Δεν είναι και ότι καλύτερο αυτό που περνάω. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Η ατυχία αυτή δεν ήταν στο πρόγραμμα. Θέλω να βρίσκομαι κοντά στην ομάδα. Βλέπω κάθε μέρα την προπόνηση για να νιώσω καλύτερα. Θα κάνω αυτό που ζήτησε ο γιατρός και ελπίζω να πάνε όλα καλύτερα», τόνισε και συνέχισε αναφερόμενος στον τρόπο παιχνιδιού της Εθνικής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι θέμα προπονητή… Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Δεν ακολουθούμε πάντα την ίδια τακτική. Δεδομένα θα αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Θεωρώ οτι το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο καθοριστικό, γιατί αν δεν κερδίσουμε την Ιαπωνία με την Ακτή Ελεφαντοστού θα είναι αδιάφορο το παιχνίδι».

Συνεχίζοντας, είπε: «Η αυτοπεποίθηση έρχεται μέσα από τα θετικά αποτελέσματα και θα δουλέψουμε για αυτό. Πρέπει να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί και όχι τόσο φοβισμένοι όπως στο ξεκίνημα με την Κολομβία. Από αυτό το ματς πρέπει να ξεχάσουμε τα τρία γκολ, γιατί αμυντικά δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ. Επιθετικά πρέπει να φανούμε πιο επικίνδυνοι και να κάνουμε τις ευκαιρίες που δημιουργούμε γκολ. Θέλω να κρατήσω, μετά το γκολ που δεχθήκαμε, την καλή μας λειτουργία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης