Σε κατάσταση… διάλυσης βρίσκεται η Γκάνα, λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση με την Πορτογαλία για τον 7ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όπως διέρρευσε νωρίτερα και επιβεβαιώθηκε πριν λίγο από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, δύο βασικά στελέχη των «μαύρων αστεριών», ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ και ο Σούλεϊ Μουντάρι, τέθηκαν εκτός ομάδας, μετά από σοβαρό επεισόδιο που είχαν με τον προπονητή, Κουέσι Απια, και αξιωματούχο της ομοσπονδίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της GFA, ο μεσοεπιθετικός της Σάλκε επιτέθηκε φραστικά στον προπονητή του κατά τη διάρκεια προπόνησης στο Μασέιο (όπου βρίσκεται η βάση της ομάδας) και εν συνεχεία δεν επέδειξε καμία μεταμέλεια για τη συμπεριφορά του.

Για τον μέσο της Μίλαν, αναφέρεται ότι επιτέθηκε απρόκλητα στον Μόουζες Αρχμάχ, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ομοσπονδίας, κατά τη διάρκεια χθεσινής συνάντησης.

Ο Μουντάρι δεν είχε έτσι κι αλλιώς δικαίωμα συμμετοχής στο αποψινό ματς με την Πορτογαλία στη Μπραζίλια, αφού συμπλήρωσε δύο κίτρινες κάρτες στα ισάριθμα ως τώρα ματς της Γκάνας στο Μουντιάλ. Τόσο αυτός, όσο και ο Μπόατενγκ, υποχρεώνονται από τη GFA να παραδώσουν τις διαπιστεύσεις τους, όπερ σημαίνει ότι δεν πρόκειται να επανενταχθούν στην ομάδα, ακόμη κι αν αυτή προκριθεί στους «16».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης