Ικανοποιημένος παρά την ήττα από την Ιταλία εμφανίστηκε ο Ντάνιελ Στάριτζ. Ο επιθετικός της Αγγλίας ξεκαθάρισε πως η ομάδα έπαιξε καλά στην πρεμιέρα της κόντρα στη «Σκουάντρα Ατζούρα».

«Πιστεύω πως παίξαμε πολύ καλά. Ήταν απλά ένα ατυχές γεγονός. Και οι δύο ομάδες παίξανε καλά, απλά οι Ιταλοί εκμεταλλεύτηκαν κάποιες σημαντικές στιγμές, ενώ εμείς όχι. Δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά, δυστυχώς όμως χάσαμε. Απογοητευτήκαμε, διότι αξίζαμε κάτι καλύτερο. Άλλες φορές είσαι τυχερός και άλλες άτυχος. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο» είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, εξήγησε πως η ομάδα του κοιτάει μπροστά και προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την Ουρουγουάη.

«Δεν έχει καμία σημασία που η Ουρουγουάη έχασε νωρίτερα. Και να είχαν κερδίσει, θα εξακολουθούσαν να θέλουν να μας νικήσουν, πόσο μάλλον τώρα, που είναι ένας must-win αγώνας και για τις δύο πλευρές. Ούτε το αποτέλεσμα με την Ιταλία αλλάζει κάτι. Υπάρχουν δύο ακόμα ματς για να δείξουμε τί μπορούμε να κάνουμε και να κερδίσουμε» ανέφερε.

«Το κλειδί για τη νίκη απέναντι στην Ουρουγουάη είναι η βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας μας, καθώς και το να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργηθούν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης