Ένα απρόσμενο υποστηρικτή βρήκε ο τερματοφύλακας της εθνικής Ισπανίας, Ίκερ Κασίγιας, στο πρόσωπο του πρώην προπονητή του στην Ρεάλ Μαδρίτης, Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με τον «φύλακα άγγελο» των «φούριας ρόχας» κατά τη διάρκεια της θητείας του στον πάγκο της «βασίλισσας», αφού θεωρούσε πως ο Ισπανός γκολκίπερ δεν ήταν και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και προτιμούσε να χρησιμοποιεί στην αρχική ενδεκάδα τον Ντιέγκο Λόπεθ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρ’ όλα αυτά, ο Μουρίνιο υπερασπίστηκε, με δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα «Yahoo!sports», τον πρώην παίκτη του, λέγοντας πως είναι λάθος να αλλάζεις τερματοφύλακα μετά από μόνο μία κακή εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της Τσέλσι δήλωσε: «Η θέση του τερματοφύλακα είναι ιδιαίτερη και δεν θα ήθελα να κάνω κάποια αλλαγή εξαιτίας μιας μόνο κακής εμφάνισης. Θα άλλαζα κάτι, μόνο αν έβλεπα πως σε διαδοχικά παιχνίδια ο τερματοφύλακας παρουσιάζει αστάθεια, έχει χαμηλή αυτοπεποίθηση και “διάβαζα” από τη γλώσσα του σώματός του πως χρειάζεται αλλαγή.

Ο Ίκερ έχει κάνει αρκετά καλά παιχνίδια με την Εθνική Ισπανίας και έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Μόλις μία κακή εμφάνιση δεν είναι αρκετός λόγος για να αλλάξεις τερματοφύλακα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως και να έχει, οι επιλογές του προπονητή των «φούριας ρόχας», Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, για τη θέση κάτω από τα δοκάρια έχουν μειωθεί, αφού, μετά τον τραυματισμό του Νταβίντ Ντε Χέα, μόνο ο Πέπε Ρέινα μπορεί να πάρει τη θέση του Κασίγιας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης