Αν είσαι λάτρης του nu metal και του rap rock ενώ ταυτόχρονα είσαι από αυτούς-ες που δεν βλέπεις την ώρα για το επόμενο “Tomorrowland festival” τότε ετοιμάσου να ακούσεις κάτι που πραγματικά θα σε συναρπάσει! Ως γνωστόν οι κορυφαίοι του πρώτου είδους Linkin Park ετοιμάζονται να «εκτοξεύσουν» εκτός από το ολοκαίνουριο album τους με τίτλο “Recharged” και ένα νέο on-line video-game μέσω facebook που θα καθηλώσει –όπως όλα δείχνουν- πολύ κόσμο μπροστά από τις οθόνες τους!

Το καλό της υπόθεσης είναι πως τουλάχιστον το video-game (που θα φέρει τον ίδιο τίτλο με το νέο album των Linkin Park) θα έχει και το δικό του soundtrack το οποίο υπογράφουν οι ίδιοι σε συνεργασία με τον διάσημο DJ, Steve Aoki! Φαντάζει παράξενο; Κι όμως, αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα του πρώτου τραγουδιού με τίτλο “A light never comes”, αποζημιώνει τόσο τους fans της μπάντας όσο και αυτούς της electronica! Φαντάσου τι θα πάθεις εσύ που είσαι λάτρης και των δύο ειδών!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τραγούδι λειτουργεί ως προπομπός-single του αναμενόμενου album/soundtrack των Linkin Park, “Recharged” που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου!

Για ανεβάστε λίγο την ένταση στα ηχεία σας… «το φως ήρθε»!

Linkin Park feat.Steve Aoki – A light never comes (LP Recharge soundtrack)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

http://www.dailymotion.com/video/x14pfdn_linkin-park-a-light-that-never-comes-full-studio-version-lyrics_music?search_algo=2
Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης