H Αμαρυλλίς μίλησε στο tralala.gr και στην Σοφία Μπεκιάρη για την νέα της επιτυχία, την οποία υπογράφει ο Παντελής Παντελίδης. Στην ερώτηση αν η ίδια θα έδινε σε κάποιον διαταγές, δηλώνει ότι δεν είναι στο χαρακτήρα της να κάνει κάτι τέτοιο. Είπε:

«Το τραγούδι λέει «Διαταγές δεν σηκώνω εγώ που λες…» οπότε αναφέρεται στο αν δέχεσαι διαταγές και όχι αν δίνεις. Εγώ δεν μπορώ να δώσω διαταγές, γιατί δεν είμαι άνθρωπος που του αρέσει η προστακτική. Παρόλα αυτά πιστεύω πως σε όλα τα πράγματα παίζει ρόλο ο τρόπος που θα πεις κάτι!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενώ, στην ερώτηση αν θα έπρεπε να δώσουμε διαταγές για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η χώρα μας, τονίζει ότι φέρουμε και εμείς ευθύνη.

«Εγώ θυμάμαι πολύ καλά πως όταν όλοι αφουγκραστήκαμε και καταλάβαμε ακριβώς τι είναι αυτό που συμβαίνει, γιατί έβραζε το πρόβλημα για αρκετά χρόνια αλλά ζούσε ο καθένας στον δικό του κόσμο, όταν καταλάβαμε λοιπόν πως η Ελλάδα έχει φτάσει στον πάτο, όλοι οι αγανακτισμένοι βγήκαν στους δρόμους, εκδήλωσαν την οργή τους αλλά αποτέλεσμα δεν είδα να υπάρχει. Η αγανάκτηση έφυγε και ήρθε μετά η θλίψη και στο τέλος έμεινε η κακή ψυχολογία και τίποτα άλλο.»

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 
Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης