Καλεσμένος στην εκπομπή του FThis, ο Αντώνης Ρέμος δηλώνει «Θέλω να έχω τη φήμη του καλού τραγουδιστή όχι του καλού παιδιού. Οι ψίθυροι, τα gossip και οι φήμες έχουν οργιάσει εδώ και πολλά χρόνια. Έχω ακούσει τόσα πράγματα και θηριωδίες και έχω φάει πολλή λάσπη. Εμένα με ενδιαφέρουν οι δικοί μου άνθρωποι, που με ξέρουν. Από κει και πέρα ο καθένας μπορεί να βγάλει τη γνώμη του».

Όσο για την πιθανή εξέλιξη της σχέσης του με την σύντροφό του σε γάμο δήλωσε: «Για μένα μετράει η οικογένεια κι όχι ο γάμος. Ότι είναι να ‘ρθει, θα έρθει», ενώ χαριτολογώντας πρόσθεσε «Κάποια στιγμή θα παντρευτώ στην πραγματικότητα και δεν θα με πιστεύει κανένας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα δήλωσε πως «Κοιτάζω να έχει κάποια όρια, να μην τα περνάει και γίνεται χυδαίο, η παρακολούθηση και η καταγραφή της προσωπικής μου ζωής».

Όσον αφορά τα επαγγελματικά του, ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε στις καλοκαιρινές συναυλίες του και στην επερχόμενη συνεργασία του επί σκηνής με την Άννα Βίσση, αποκαλύπτοντας πως οι δυο τους μας ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις και πολλά πράγματα που δεν θα έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν.

 
Πηγή: tralala.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης