Ο τραγουδιστής Chris Brown μας εξέπληξε, με την ιδέα να προσθέσει unreleased φωνητικά της Aaliyah στο νέο του single. Το νέο του single που έχει τον τίτλο «Don’t Think They Know» περιέχει φωνητικά της αδικοχαμένης πριγκίπισσας της r’n’b, Aaliyah. Το νέο τραγούδι του Brown αποτελεί μέρος της δικής του εκστρατείας που ονομάζεται «Unity Campaign», που ούτε λίγο, ούτε πολύ προσπαθεί να εξαλείψει τις διακρίσεις ανάμεσα στους ομοφυλόφιλους και τους ετερoφυλόφιλους.

Το video clip γυρισμένο στο Λος Άντζελες, παίζει με τα χρώματα, και μέσω αυτού προωθεί την ενότητα ανάμεσα σε ανθρώπους που είναι διαφορετικοί μεταξύ τους. Στο κλείσιμο του  video ο τραγουδιστής αποδίδει φόρο τιμής με ένα σημείωμα στην Aaliyah και γράφει «Αγαπητή Aaliyah, σε αγαπάμε και μας λείπεις, σε ευχαριστούμε που μας εμπνέεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να θυμίσουμε ότι η νεαρή τραγουδίστρια σκοτώθηκε μαζί με άλλους 8, σε αεροπορικό δυστύχημα στις Μπαχάμες, μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του video clip «Rock The Boat». ‘Ηταν μόλις 22 ετών. Η μεγαλύτερη της επιτυχία είναι η συμμετοχή της στο soundtrack της ταινίας «Romeo Must Die», με το τραγούδι «Try Again».

Το επερχόμενο album του καλλιτέχνη “X” αναμένεται στις 15 Ιουλίου.

Chris Brown Feat. Aaliyah  Think They Don’t Know

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

http://vimeo.com/68514233

 
Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης