Όλοι οι fans της Maite Perroni μπορούν να είναι κάτι παραπάνω από ευτυχισμένοι καθώς το ντεμπούτο της album με τίτλο “Eclipse de luna” έγινε διαθέσιμο πριν λίγο για ηλεκτρονική αγορά μέσω iTunes! 13 νέα τραγούδια αναμένεται να κάνουν τον γύρω του κόσμου καθώς τα απανταχού fanclubs της επόμενης Μεξικανής «Βασίλισσας της pop-latin» έχουν ήδη προσδώσει αρκετές πωλήσεις στο album μέσα σε λίγες ώρες από την στιγμή της κυκλοφορίας του!

Το “Eclipse de luna” μας έχει ήδη χαρίσει την μεγάλη επιτυχία “Tu y yo” και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με το επόμενο φημολογούμενο single της “¿Qué Te Hace Falta?” αλλά και με τις δύο νέες συνεργασίες της με τους επίσης μεγάλους καλλιτέχνες της latin, Carlos Baute και Koko Stambuk. Η επίσημη παγκόσμια κυκλοφορία του album στα δισκοπωλεία δρομολογείται για τις 27 Αυγούστου ακολουθώντας δύο μεγάλες live εμφανίσεις της στην Πόλη του Μεξικό στις 23 και 24 του ίδιου μήνα όπου θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλλά για να μην σας κρατάμε άλλο σε αγωνία, κάντε κλικ στο παρακάτω artcover του album για να μπορέσετε και εσείς να αγοράσετε και εσείς το LP της συμπαθέστατης Maite!

 maite-perroni-eclipse-de-la-luna-artcover

Πηγή: tralala.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης