Η Χαβανέζικης-καταγωγής reggae-rock μπάντα των Pepper ετοιμάζεται αισίως για την κυκλοφορία του έκτου studio album τους που θα φέρει για τίτλο το όνομά τους! Το συγκρότημα που εδρεύει πια στο San Diego, επέλεξε ως προπομπό single του ένα άκρως αντισυμβατικό τραγούδι που επιβεβαιώνει πως τα άπταιστα «γαλλικά» τους σε συνδυασμό με hardcore εικόνες μπορούν πάντα να κερδίζουν το ενδιαφέρον του κοινού!

Το “Fuck around (all night)” (εκτός από εύλογη επιθυμία όλου του κόσμου) είναι ένα «εύκολο» χιτάκι που δίχως τα παραπάνω συστατικά δεν θα μπορούσε με τίποτα να «απογειωθεί»! Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το video clip του τραγουδιού έκανε μόλις πρεμιέρα στις διαδικτυακές κονσόλες διασκέδασης, προσφέροντας εικόνες που ανταποκρίνονται πλήρως στον αφοπλιστικά «ειλικρινή» του τίτλο! Αιθέριες υπάρξεις που μας χαρίζουν απλόχερα πολλές πόζες γυμνής σάρκας, επιδίδονται σε ομοφυλοφιλικές ερωτικές συνευρέσεις ενώ ταυτόχρονα ξεσαλώνουν στον ρυθμό των Pepper!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορεί να είναι σχεδόν αυτονόητο πως το MTV δεν θα το τιμήσει στο μελλοντικό του πρόγραμμα αλλά τα 15.000 views που μάζεψε μάνι-μάνι το video στο youtube αποδεικνύουν πως μάλλον αναφερόμαστε σε ένα πανέξυπνο και πάντα πιασάρικο promo για την νέα τους δισκογραφική δουλειά!

Pepper – Fuck around (all night)

Πηγή: tralala.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης