Παρόλο που με τον όρο του “Boy-band” όλοι θα περιμένετε να ακούσετε «καθαρόαιμα» pop τραγουδάκια στο ρυθμό των οποίων, όμορφοι πιτσιρικάδες θα χοροπηδούν σαν τρελοί, οι MDNGHT ξεκαθαρίζουν πως δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία! Η μπάντα από το Manchester, που αρέσκεται να παρουσιάζετε και ως “Manchester Based Musical Collective“, δημιουργήθηκε το 2011 και αμέσως μετά ξεκίνησαν να ηχογραφούν το υλικό για το ντεμπούτο τους album! Με βασικά συστατικά την disco, electronic και deep house, οι MDNGHT δεν έδειξαν να εντυπωσιάζουν το κοινό με το πρώτο τους single “I will lead you on” γι’αυτό τώρα είπαν να κάνουν το σύμπαν να ασχοληθεί μαζί τους εκτοξεύοντας ένα ακόμα καινούριο τραγούδι!

Το “Into the night” παρόλο που συνδυάζει όλα τα παραπάνω στοιχεία είναι μια όμορφη chill-out δημιουργία επενδυμένη με εξαιρετικά φωνητικά που σίγουρα θα δώσει στους MDNGHT την απαραίτητη ώθηση για ένα δυναμικό ξεκίνημα! Το video clip του τραγουδιού είναι επίσης διαθέσιμο στις οθόνες μας, συστήνοντας μας τους Will, Jordan, Lloyd και Anthony μέσα από την σχεδόν «ονειρική» μουσική αλλά και εικόνα τους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο πρώτο EP του συγκροτήματος στο οποίο εκτός από τα “I will lead you on” και “Into the night”, θα βρείτε άλλες τρεις όμορφες δημιουργίες!

MDNGHT – Into the night

Πηγή: tralala.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης